夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如何面對婚外情

如果你發現或懷疑佢有婚外情, 你會點面對及處理?
請將你的經驗與大家分享 ! <<以供參考>>

洋房

Re: 如何面對婚外情

請恕我直言,近日見你post咗好多個topics,想你定必很煩,其實我都是過來人,我覺得最緊要喺睇你自己想點。

當初我們結婚不夠三個月,我已經有懷疑但我冇証據,佢竟然仲介紹比我識,咁我一心以為自己搞錯,點知就出事,我哋都拖拉咗成年有多,最後我們都喺番埋一齊,佢對我仲好過以前,反而我對佢就......

男爵府

點解呀? 佢已經回頭仲對你咁好, 你應該開心,
你係咪心淡呀?

男爵府

畀面勳章

咁....睇吓嗰陣時,我仲愛唔愛佢啦
如果重係愛佢嘅,咪比次機會佢lor....如果唔愛佢嘅~咪bye bye lor
就係咁簡單

男爵府

女人通常比個男人傷害過一次, 就會對佢失去左信心, 就算佢回頭, 個心都好驚佢會重鞱覆轍....

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

[quote]
carol_kk 寫道:
女人通常比個男人傷害過一次, 就會對佢失去左信心, 就算佢回頭, 個心都好驚佢會重

侯爵府

fae414 寫道:
請恕我直言,近日見你post咗好多個topics,想你定必很煩,其實我都是過來人,我覺得最緊要喺睇你自己想點。

當初我們結婚不夠三個月,我已經有懷疑但我冇証據,佢竟然仲介紹比我識,咁我一心以為自己搞錯,點知就出事,我哋都拖拉咗成年有多,最後我們都喺番埋一齊,佢對我仲好過以前,反而我對佢就......

我諗妳對佢已無感覺? 只不過為相處而相處, 真難為妳了, 比著我就一定吾可以接受一個曾變心的人! 吾想一世提心吊擔!

洋房

其實我都唔知點解,我知佢已經改咗好多,但總是有所保留。

男爵府

其實要好睇你自己想點,以我做例子,我同我老公係有?BB先結婚,但當我生完BB三個月到,我去健康院做檢查時醫生竟然話我有性病(仲要係一定要係有性接觸先會感染),佢重死口唔認,話我都唔知係唔係係街去?所時唔乾淨野番?,你話我個心幾難受呀!之後吵?一獲大大獲,我同佢D屋企人都知道晒,所有人都叫我原諒佢,我個又剛剛出世,咪認?佢一次law.點知事隔唔夠一年,佢阿媽話比我聽,係街撞到到佢同佢以前個女友一齊,佢重死口唔認,話阿媽屈佢喎!(個排佢久唔久就唔返屋企),你話我可以點呀?(個女人重係佢一生中最愛喎,你估我點知,我同佢(我老公)一齊同D朋友(係佢D朋友喎)去玩,佢飲大兩杯屎水同佢D fd 講,話佢好唔開心,因為佢最愛個女人已經結?婚,又話當初係我逼佢結婚(我根本就冇,雖然係有?bb先結婚但我有逼到佢,因為我有?一個月時已經知道,但我?冇想過要結婚,到?個肚五個月大時,大家商量過都係結婚好D,先結咋)你話我有幾難受呀!仲要係人都知喎,佢個fd睇唔過眼話返比我知,連佢D朋友都話唔係人,卒之忍無可忍,又同佢炒一獲,佢賤到同佢姑姐講話我發?顛,叫佢姑姐來抱我個仔走,佢姑姐問我我咩事,我咪話比佢姑姐聽law,佢姑姐知道之後,勁媽叉佢,話佢唔係人,但後來佢姑姐又叫我原諒佢,佢又同我認錯(我又打?佢幾把)我先順返條氣,其實如果你發現或懷疑佢有婚外情,發現同懷疑有唔同?處理方法,如果懷疑要?證據,唔係就佢會話你亂咁想,其實如果你係發現,就要同講佢清楚問佢想點,如果佢知錯的話就原諒佢 <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=law&v=56">law</a>,再比一個觀察期佢 <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=law&v=56">law</a>,話晒兩夫妻,當比大家一個機會,係咪!

男爵府

其實要好睇你自己想點,以我做例子,我同我老公係有?BB先結婚,但當我生完BB三個月到,我去健康院做檢查時醫生竟然話我有性病(仲要係一定要係有性接觸先會感染),佢重死口唔認,話我都唔知係唔係係街去?所時唔乾淨野番?,你話我個心幾難受呀!之後吵?一獲大大獲,我同佢D屋企人都知道晒,所有人都叫我原諒佢,我個又剛剛出世,咪認?佢一次law.點知事隔唔夠一年,佢阿媽話比我聽,係街撞到到佢同佢以前個女友一齊,佢重死口唔認,話阿媽屈佢喎!(個排佢久唔久就唔返屋企),你話我可以點呀?(個女人重係佢一生中最愛喎,你估我點知,我同佢(我老公)一齊同D朋友(係佢D朋友喎)去玩,佢飲大兩杯屎水同佢D fd 講,話佢好唔開心,因為佢最愛個女人已經結?婚,又話當初係我逼佢結婚(我根本就冇,雖然係有?bb先結婚但我有逼到佢,因為我有?一個月時已經知道,但我?冇想過要結婚,到?個肚五個月大時,大家商量過都係結婚好D,先結咋)你話我有幾難受呀!仲要係人都知喎,佢個fd睇唔過眼話返比我知,連佢D朋友都話唔係人,卒之忍無可忍,又同佢炒一獲,佢賤到同佢姑姐講話我發?顛,叫佢姑姐來抱我個仔走,佢姑姐問我我咩事,我咪話比佢姑姐聽law,佢姑姐知道之後,勁媽叉佢,話佢唔係人,但後來佢姑姐又叫我原諒佢,佢又同我認錯(我又打?佢幾把)我先順返條氣,其實如果你發現或懷疑佢有婚外情,發現同懷疑有唔同?處理方法,如果懷疑要?證據,唔係就佢會話你亂咁想,其實如果你係發現,就要同講佢清楚問佢想點,如果佢知錯的話就原諒佢 <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=law&v=56">law</a>,再比一個觀察期佢law,話晒兩夫妻,當比大家一個機會,係咪!

大宅

[quote]
annlee 寫道:
[quote]
carol_kk 寫道:
女人通常比個男人傷害過一次, 就會對佢失去左信心, 就算佢回頭, 個心都好驚佢會重

民房

jellyngai
真係好難頂喎,你仲愛佢咩?點解要忍?為咗bb?

大宅

最緊要係你而家仲愛吾愛佢 ???? 因為我仲愛我老公, 所以我未放棄, 需要好辛苦, 不過我努力緊, 慢慢由時間來沖淡心裡面條刺喇 !!!
張諾瑤 Yoyo 7/11~3.72 kg, 8/11~4.40 kg, 9/12~5.5 kg, 10/15~6.05 kg, 11/15~6.85kg, 1/12~7.8kg, 2/21~8.31kg, 7/16~9.2kg
張灝 Isaac 6/13~3.67kg, 7/16~4.74kg, 8/17~6.44kg, 10/24~8.34kg, 1/3~9.3kg, 7/17~11kg

男爵府

只有時間才可以沖淡一切, 同埋都要個老公識做.

男爵府

時間是可以沖淡一切,但...你又可以...忘記到過去事嗎?

男爵府

其實我都唔知自己係唔係愛佢總之一知道佢有D咩古怪我就好唔開心,好傷心,有一晚收工,佢又靜雞雞去唱K(佢話喎),我打比佢,佢話同公司大佬宵夜,有D?傾喎,就返,過?半個鐘再打比佢,連電話都熄埋,我就打比佢個做?個大佬佢話佢收?工好耐,走?,我即時嬲到喊,我個仔起身知道佢爸爸冇返之後,佢同我講,(媽咪你唔好喊,爸爸咁衰我?唔好要佢,趕佢走)我個仔得五歲咋,聽到個仔咁講個心都有D安慰,到朝早七點鐘返?,佢飲到成身酒味,我就更加嬲,佢一入門口我就一把打埋去跟住我叫佢走,佢唔肯,問我點解,話自己冇做錯事,冇對我唔住,佢同六個同事佢唱K,(全部係男人喎,你信唔信呀?第二日我同我奶奶講,連我奶奶都話佢作?D冇人信?大話)我都唔知自己點解可以原諒佢,我都覺得自己好白痴,我個仔見到我?係到嘈,驚到係咁喊,佢又衝埋去佢老豆到係打佢老豆,一朝早攪到家嘈屋閉,有邊個想呀,我個仔又要返學,我咪唔啋佢,送?個仔返學先算law!其實一路忍佢都係為咗個仔,而且佢話佢唔會同同離婚,佢話同得我結婚就唔會離婚,總之我比佢攪到我就嚟痴線gar la!

男爵府

Re: happywomanwong:
其實我都唔知自己係唔係愛佢總之一知道佢有D咩古怪我就好唔開心,好傷心,有一晚收工,佢又靜雞雞去唱K(佢話喎),我打比佢,佢話同公司大佬宵夜,有D?傾喎,就返,過?半個鐘再打比佢,連電話都熄埋,我就打比佢個做?個大佬佢話佢收?工好耐,走?,我即時嬲到喊,我個仔起身知道佢爸爸冇返之後,佢同我講,(媽咪你唔好喊,爸爸咁衰我?唔好要佢,趕佢走)我個仔得五歲咋,聽到個仔咁講個心都有D安慰,到朝早七點鐘返?,佢飲到成身酒味,我就更加嬲,佢一入門口我就一把打埋去跟住我叫佢走,佢唔肯,問我點解,話自己冇做錯事,冇對我唔住,佢同六個同事佢唱K,(全部係男人喎,你信唔信呀?第二日我同我奶奶講,連我奶奶都話佢作?D冇人信?大話)我都唔知自己點解可以原諒佢,我都覺得自己好白痴,我個仔見到我?係到嘈,驚到係咁喊,佢又衝埋去佢老豆到係打佢老豆,一朝早攪到家嘈屋閉,有邊個想呀,我個仔又要返學,我咪唔啋佢,送?個仔返學先算law!其實一路忍佢都係為?個仔,而且佢話佢唔會同同離婚,佢話同得我結婚就唔會離婚,總之我比佢攪到我就?痴線gar la!

首頁

尾頁

跳至