家事百科

跳至

首頁

尾頁

洋房

如題, 最近由於發現床褥發霉, 所以急著去買新的床褥,

今日亦去了始X中心的一些賣床褥的專門店, 那個地方有幾個較有名的牌子, SINOXXX, SEAXX, 同埋老字號海X... 幾間都有入去問過價同試過, 但有一個情況我覺得有點奇怪, 就是無論在哪一間試的時候, 我想問及有沒有CATALOG或者相關資料可以拿去看看, 佢O地都異口同聲咁話, 無CATALOG, 有O的仲話, 就算講你知你都唔知咩型號, 我心就有疑問點解會俾我聽我都唔會知係咩O黎呢...??

By the way, 我想問下, 最近有無咩牌子O既床褥做梗優惠...??

侯爵府

ilovebaby1227 發表於 17-2-6 18:02

今日亦去了始X中心的一些賣床褥的專門店, 那個地方有 ...

我舊年去買過, 問佢佢有俾, 仲好詳細介紹, 你無可以下面睇:

http://www.sinomax.com/hk/tc/product-all/mattresses.html

http://www.seahorse.com.hk/products.php?CateId=1

水晶宮

ilovebaby1227 發表於 17-2-6 18:02

今日亦去了始X中心的一些賣床褥的專門店, 那個地方有 ...
之前買SEALY有CATALOG喎 !!

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我都覺得怪,登笠香港網,竟然無詳細資料,梳頭都係幾句字介紹下就算

洋房

回覆 crshk 的帖子

多謝你提供O既資料... 等我好好研究下... 其實我覺得奇怪係因為佢O地O既口徑好一致... 點都唔肯俾O的資料我...
佢O地O既推銷態度就無咩問題... 不過就覺得有O的奇怪...

洋房

回覆 pbpk03845784 的帖子

係哩...
整件事最令我覺得奇O既係, 點解要剩係得口講, 但咩INFO都無...
仲要同我講話, 講O左我都唔明... 所以我先覺得當中有無咩問題... 不過, 我以為平時都係咁樣同人SELL O野... 開頭就無咩留意... 係我去到SINOXXX O既時候先發現, 原來3間都俾唔到CATALOG俾我... 我充3先開始覺得件事好似有O的唔妥, 所以先同大家SHARE...

洋房

回覆 oceandeepsea 的帖子

哈哈, 我仲未上去DUNXXX度睇...

首頁

尾頁

跳至