美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

上星期本來想買Christian Dior的eye shadow+brush+lip gloss+mascara+compact powder的Christmas set ($550), 點之sales話所有Christmas set已經賣光, 只餘下lip & perfurm set, 好失望, 香港人的消費能力和慾望依然很強.

所以到現在只買了Glycel的eye set ($980), 第一次用Glycel product, 用了一星期, 有d失望, 不是想像中的好, 不會再買.

我現在用緊雪花秀, 都很好用, 但又想試下其他牌子, 有無好介紹?

男爵府

回覆 #1 大眼仔mama 的文章

我之前試過Jabu’she eye cream,覺得ok想買,但係星期六見到莎莎廣告有Glycel的eye set 想買嚟試, 宜家聽到樓主話唔好,都唔知買邊隻eye cream好?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

今年買左1 set vichy 1 set clinique

翡翠宮

呢兩套set 有咩架?how much?

原文章由 appleyuen 於 08-12-15 13:30 發表
今年買左1 set vichy 1 set clinique

琥珀宮

原文章由 bb2 於 08-12-15 21:40 發表
呢兩套set 有咩架?how much?

vichy $390有水份mask ,rich cream,一支潤唇膏( 貨裝size),30ml toner 30ml cleansing milk 好低

clinique $唔記得..day cream , eye gel ( 貨裝size),night cream 30ml,唇膏細支裝,粉紅色果隻水份cream 30 ml

大宅

clinique $唔記得..day cream , eye gel ( 貨裝size),night cream 30ml,唇膏細支裝,粉紅色果隻水份cream 30 ml <== 好似賣緊$390

民房

我e+都做緊聖誕promote,NouriFusion™ MultiVitamin中至乾性護膚套裝是一套簡易的護膚三步曲,令您的肌膚動人健康。一套簡便的套裝已經包括了為中至乾性肌膚而設的NouriFusion MultiVitamin啫喱泡沫潔膚乳、爽膚水和潤膚乳液SPF15。
呢一set 咁好既野都係賣緊$400,仲有其他既護膚品都做緊特價嫁,包括body系列,同埋mask o個d 都係,快d 向我查詢啦,買滿$500仲有野送tim~
就算買一件野都有免費送貨服務~
快d pm 我啦~

琥珀宮

原文章由 ciliega 於 08-12-15 22:22 發表
clinique $唔記得..day cream , eye gel ( 貨裝size),night cream 30ml,唇膏細支裝,粉紅色果隻水份cream 30 ml

咁平呀 day cream 單買要$365架

子爵府

今日放工去買已冇晒貨lu

原文章由 ciliega 於 08-12-15 22:22 發表

水晶宮

我買左 1 set Clinique "Make it moisture" $340
仲附送一個好靚既白色化妝袋

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

valmont

大宅

呢隻牌子係邊度有得賣呀?
幾$ $ 同埋有d 咩架?

原文章由 sandy1425 於 08-12-16 10:17 發表
valmont

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章

I brought clinique 3 steps... $660

大宅

I bought Dr Ci Labo yesterday. She has a pack crossover with Hello Kitty. 1 Royal cream + 1 collagen mask + 1 hello Kitty plastic bag + 1 Hello Kitty holder worth 410.

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我都想買valmont. 但好似買saloon裝用抵啲

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 elmamama 於 08-12-16 13:07 發表
呢隻牌子係邊度有得賣呀?
幾$ $ 同埋有d 咩架?

SASA,我買果SET$4990,有眼霜(Contour),面霜(Regenetic),面膜(Renewing Pack ),精華(Bio-Cellular ),及高度抗曬霜 SPF30

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 baby_jkk 於 08-12-16 15:20 發表
我都想買valmont. 但好似買saloon裝用抵啲

Renewing Pack 我係用saloon裝的

琥珀宮

原文章由 sandy1425 於 08-12-16 15:35 發表

saloon裝幾錢..係邊樹買?

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

你會係邊度買saloon size valmont?

原文章由 sandy1425 於 16/12/2008 03:35 PM 發表

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我個fd在加拿大開美容院,我叫佢寄比我的

首頁

尾頁

跳至