家事百科

跳至

首頁

尾頁

男爵府

除了taobao, 請問邊度有得賣?

侯爵府

LuckyGirl 發表於 17-1-10 12:06
http://www.warmup.hk/hk/heated-towel-rails-technical-specifications.phtml

男爵府

crshk 發表於 17-1-10 17:38
http://www.warmup.hk/hk/heated-towel-rails-technical-specifications.phtml

你有用?
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

侯爵府

LuckyGirl 發表於 17-1-10 19:13
你有用?
我無, 以前公司有

男爵府

crshk 發表於 17-1-10 20:55
我無, 以前公司有

唔該曬
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

香港有呀, 上海街賣浴至用品嘅舖頭見過

男爵府

garfield_pooh 發表於 17-1-11 21:08
香港有呀, 上海街賣浴至用品嘅舖頭見過

喺灣仔賣浴室用品鋪頭見過,萬幾蚊好貴,所以睇吓有冇其他選擇

侯爵府

LuckyGirl 發表於 17-1-12 00:53
喺灣仔賣浴室用品鋪頭見過,萬幾蚊好貴,所以睇吓有冇其他選擇
其實我以前係高級會所用, 香港一般家庭用真係好少聽。
BTW, 你已有預留電掣位可以裝到?

男爵府

crshk 發表於 17-1-12 22:19
其實我以前係高級會所用, 香港一般家庭用真係好少聽。
BTW, 你已有預留電掣位可以裝到?
...

已預留電制位,因為冇位攤開放毛巾,用一個呢啲架,接埋條毛巾咁掛,都唔怕有'up'味

象牙宮

不占地方。。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

樓主見到嗰啲應該係油壓式 可以當埋暖爐用
如果揀暖毛巾架要小心 一係就唔毛巾夠暖到喉唔到肺 一係就辣手

男爵府

天生一對 發表於 17-1-18 22:46
樓主見到嗰啲應該係油壓式 可以當埋暖爐用
如果揀暖毛巾架要小心 一係就唔毛巾夠暖到喉唔到肺 一係就辣手
...

唔可以當暖爐用,最高只有50度

複式洋房

LuckyGirl 發表於 17-1-19 00:40
唔可以當暖爐用,最高只有50度

咁就唔值嗰個價

男爵府

電器(尤其伙數大)唔好買大陸出品

象牙宮

電熱毛巾架

消毒 毛巾柜

[

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至