媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 03年9月~醒目仔女生日快樂~媽咪特區 (Part 4)

[size=x-large]"HAPPY BRITHDAY to 景祐"

**咁快轉左 PART 4 啦, 祝 9 月既 BABY 身體健康, 快高長大, 聰明伶俐, 人見人愛, 做個快樂既 BABY **

我今日好攰呀, 將新屋個廚房清潔晒呀, 又清潔埋個廁所呀, 間直就係傻呀, 老公都清潔到好攰呀, 所以佢已經訓左啦!! 我聽日就要係屋企執野落箱到呀, 真係顛呀!!

ada, ivy, bridie, joey
我將o的羊仔貼紙併上去紙袋到, 真係唔係好覺眼呀!! 咁我可能會用 A4 紙做底紙呀!! (如果用返同一個公仔印係成張A4 紙咁大, 效果會唔會好o的呢?? 咁我就用雙面膠紙痴上去, 但咁會唔會好晒墨架, 可考慮??)

Karen
我岩岩先收到你既 pm 咋, 你想幾時訂呀?? 我聽日再打俾你呀??

deedeegogo, macy, annie,
唔好意思呀, 我記錯日期今晚去唔到....^^ 不過唔緊要, 我地星期日又見面, 大家一齊玩得開心o的呀. 重要同你地既 baby 影多o的靚相先得呀. (記得充定電呀)

男爵府

Re: 03年9月~醒目仔女生日快樂~媽咪特區 (Part 4)

祝景祐愈大愈靚仔, 孝順嫲嫲婆婆,更加更加孝順媽咪,爹地!

[size=large]HAPPY BIRTHDAY!

男爵府

hellobaby, 你就試下將個羊仔放大印係A4 紙上出黎效果得吾得, 另外我再搵下有無一張過大SIZE LABLE, 有得話就等我PRINT 哂出黎LA, 有咩效果再通知我LA :-P

大宅

[size=large]景祐~ Happy Birthday! 開心快樂地成長 !

禁止發言

大宅

ivy,
請問你是否安排今天去"灣仔"取gifts 呀?

大宅

ivy,
我有成張A4嘅label, 如果要print就話我知啦!

大宅

各位,我有d唔開心呀!!!! 其實應該要開心, 因為仲有3日我地籌備左幾個月的生日party終於舉行. 但我唔開心係因為阿囡唔係好舒服, 我驚黎唔到呀? :-( :cry:

hellobaby : 我諗我會今個星期尾or下星期初訂. thx!

男爵府

LOVE-BB , 灣仔law 左貨la, pochacco 尋日law 哂la, thank you pocahcco :-P

另外屯門joanna 去law saturday

重有尖沙咀我尋日都有同deedeegogo 講過你有咩消息直接call deedeegogo la, 如果law 吾到call 我我再安排la

deedeegogo, sunday 情序表出左未呀

男爵府

ada, 你有呀a4 lable 禁就麻煩你print 哂 一set 出黎la.

hellobaby, 禁你貼左之前個40個lable 先la, 到時會場再貼大張lable :-P

大宅

ivy, 冇問題. 不過A4咁大我唔print彩色喇, 淨係print number, login name and baby name 好嗎?

大宅

ivy,
尖沙咀要LAW乜野﹖我都應該幫到手喎﹗

LOVE-BB﹐
無事o既﹐NAT NAT實黎到生日會!

大宅

MACY

因為我老公未必得閑車 ,如果你可以去到 ,不如你直接聯絡 love_bb ,我pm她電話比你 . 已pm了

love-bb
這數天看緊一些 ,natnat ,有唔妥當 ,即刻看醫生先 ,唔好太擔心 .

bb-cuite
放大假 ,好開心呀 !咁你終於決定去邊到旅行呀 ?

joey
我已看了"狂蠎之災" ,好驚嚇 ,都ok既 ,可以一看 ,
你又買車仔 ,聽你講你好似已經有2架車仔呀 ?

bridie
combi那架 ,再去荷花看 ,已經比人買了 ,算啦 !另外我想問
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

別墅

ivy,
我睇o左你pm啦, 有唔明再call你!
(係咪一定要星期六先去得你屋企?? 問下啫!)

love-bb,
希望nat nat快d好番, 5/9一齊玩呀!

別墅

我地個小明星景祐:

[size=x-large]Happy Birthday!

大宅

deedeegogo,macy & joanna,

我已經好保險地同nat nat睇左醫生啦.

macy,
尖沙咀果到, 你打電話比我先傾啦.

ivy : 咁火炭係未pekkleyin 去拎呀? when ?

pochacco & joanna : thank you very much!

我想係呢到,多謝一下幫手車禮物d媽咪呀!!(himsuet, annie, pochacco, ivy, joanna......) 雖然我搵到d sponsor, 但因我老公當日調唔到假黎唔到party,所以唔能夠車禮物到會場. 很抱歉,要麻煩其他mummy & daddy 用放工後的私人時間去車. Many many thx!

大宅

Love-BB,
係呀, 我老公會sat morning 去攞!

放心啦, 叫得nat nat B, 梗係叻啦, 星期日實嚟到嘅!

大宅

deedeegogo,
我駛唔駛fax張單比你呀?

大宅

ivy,
你昨晚send 架, 我而家仲未收到呀 ?-(
睇下下午有冇

nlns,
send 左相比你啦

joey,
收到你的link, thx~~
唔知你而家同景祐做緊乜呢?
[size=x-large]HAPPY BIRTHDAY TO IVES

禁止發言

首頁

尾頁

跳至