媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 03年9月~醒目仔女生日快樂~媽咪特區 (Part 4)

生日短片...
如果今天內還不send相給我,我想恐怕來不及製作了.
因為明天我要製成,並send給Father J.

以下媽媽請今天內send相給我.
1.hei-815
2.catcat
3.Kwepie(要快了!)
4.luckybaby
5.kcpak
6.MyraC

KaiHinMaMa(沒有祝福語)
amazonhk(沒有祝福語)

祝福語盡量用英文.
用中文也可以.

時間緊逼.要快了.....

如想看sample,請MSN add me : [email protected]

大宅

Re: 03年9月~醒目仔女生日快樂~媽咪特區 (Part 4)

pc9

我有kcpak & MyraC 的相我forward 妳先!

Ada,

我諗要有Nos. 1-40,係相下面,等d人知道投什麼nos。致於 膠紙定blu tack,妳意見非常好呀!就blu tack囉! :mrgreen:

別墅

joey,

thank you!!! 收到景祐張相啦!!!

[size=large]各位mummy & daddy

傑傑個網頁就黎可以出黎見大家啦!

[size=large]好想好想大家send bb既相及網址給我放落傑傑個網頁到
請send: [email protected]

我希望在傑傑正日生日(9月5日)將個網頁發送出來, 作為記念呢!

複式洋房

IVY,
真係要同你講聲對唔住,個日見到你都唔記得同你同佢講句happy birthday.補祝先!!

annie,
bb仲肚痾,你可以用米水開奶(開得比平時稀)+每日一定食兩餐粥(奶多脂肪,會容易痌)。如果仲痾聽醫生講可以飲豆奶。上次冰冰痾o左成個星期,食藥有少少幫助,最後都係要痾清d菌先好。仲有記得每次換片擦vaseline.保護bbpatpat.

複式洋房

祝各位bb 生日快樂!!!!
子悅囡囡 係中秋節BB! :-D 11-Sept-2003 第一次轉身: 21/2/2004; 第一次左右手互傳:2/3/2004 14 Mar, BB 開始出牙啦!; 22-Mar-2004, 8.91kg; 30 Mar-2004, 識叫 ba ba! 26-Jun-2004, 9.58kg, 18-Sep-2004, 10.1kg, 12-Mar-2005, 11.7kg, 17-Sep-2005, 13.3 kg [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD3/56351/s180/56346.7795609.61969.jpg[/img][img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD3/56351/s180/56346.7795610.22520.jpg[/img][img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD3/56351/s180/56346.7795611.22601.jpg[/img]

男爵府

Joey, macy03, vnice, LoveBB, bbcutie, joanna-waiwai, nlns, markbean, pangpang7919, bridie, ivy, pc9,及各位媽咪,

Thanks, Pls click here!

昊霖一歲大啦!有了兒子,時間像變得更清楚的活現眼前,一年就是這樣吧了!

很開心昊霖長大了,健健康康活活潑潑,願您繼續健康快樂.

各位,生日壽星仔已上床了,我這幕後攪手終有時間在這兒一會,星期一籌備,昨天今天都開生日會,很忙呢!不過,開心得很,甜在心裡,真的不能用我膚淺的筆墨可形容!

假期還有數天,與他一起渡過,時光像跟劉翔衝線那樣快!我的心身也是透支...但仔仔開心,我也開心!

有時間會盡快POST相,MOVIE與你們分享!

Joey,我怕我一會睡著了,早了54分鐘,先搶閘說句:

景祐,生日快樂,繼續為你爸媽一家帶來歡笑,
做多D新動作等JOEY媽媽拍多D好片給我們看!
祝你身體健康,快快樂樂,快高長大,精靈活潑,
食野就要乖乖,飲多D奶奶,肥肥白白,錫多D媽咪!

JOEY,可否幫我一個忙?代我給景祐一個Birthday Kiss! :)

Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

大宅

[size=large]Happy Birthday![size=large]昊霖

大宅

JOEY﹐
JUSCO 有BB展﹐睇過下﹐等我報告下先﹐
士的車~~HELLO KITTY/趣兒﹐睇落麻麻地﹐好單薄﹐約$300
有架青娃(唔記得個名) $270 算最好里架﹐起麻實淨D﹐但唔係好靚公仔
另FISHER-PRICE 玩具8折﹐PIGEON 9折﹐森永BB餅(一塊塊個隻) 同威化餅$8.50一盒﹐仲有D長袖全棉底衫$29
片片唔報告啦﹐可能藥房仲平
聽日係JUSCO日﹐有J CARD再有95折﹐
JUSCO 都知你放假﹐整個BB展你去買野﹗

男爵府

Mayli, 吾緊要呀, 我e+先知你工作原來十分辛苦架,你要努力呀, 未來棟樑靠你地la, 昨天見到你真嚇一跳呀, 估吾到禁有緣份呀, 但係得一年炸, 我出年要搬去油塘la,要好好珍惜la<你一發現小女有咩學習問題請多多指教呀! 另外千其吾好話比小女知你識我呀, 你會好吾得閒架, 佢好多口架,同時以免令你麻煩, 日後有咩活動見面盡量人多我不會同你打招呼架, 以免引起其它人註意呀!

曉睛 & nlns 我send左相比你地la, 重有人要相架, 你地話我知la

禁止發言

大宅

joey,

開唔到d file呀! :cry:

現在只欠

Hei-815
luckybaby
Kwepie(真係要快啦!)

大宅

JOEY

HAPPY HAPPY BITEHDAY TO IVES
明天同婆婆去邊呀 !

我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

大宅

[size=x-large]景祐~~生日快樂﹗

禁止發言

男爵府

[size=medium]大眼&靚仔景祐

生日快樂
身體健康
聰明伶俐
快高長大
孝順父母

大宅

好媽媽勳章

大眼仔景祐, 生日快樂﹗

大宅

Happy Birthday to Ives!!!

別墅

Happy Birthday to You!
Happy Birthday to You!!
[size=x-large]Happy Birthday to Ives.........!!!
Happy Birthday to You!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

別墅

Karen, Ivy, Winnie, bridie,

收到你地d相啦 ! thank you!

大宅

祝景祐怏樂成長!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至