媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

Re: 03~9月~醒目仔女生日快樂~媽咪特區 (Part 4)

禁止發言

Re: 03~9月~醒目仔女生日快樂~媽咪特區 (Part 4)

大宅

racrac,

check pm.

有時我又真係幾怕麻煩人架...
不過依家唔會啦! 同你地熟左咁多...
如果下次我真係單獨帶雍亭出街...
我會搵你地幫手架啦!!
不過學你話頭...雍亭好彩依家識行...
又幾願意行...所以我都無咁辛苦咯~

喂...咁下次我試下抱owen仔睇下
得唔得先...hee...
希望佢唔好比檸檬我食喇...

joey,

我同你都一樣呀! 好多時星期日都係家庭樂...
加上我老公勁難先有一個星期日休息...
所以我都好珍惜架...
另外...我又明白到老公有時陪我參加gathering
佢又會好悶...所以有時我寧願d gathering
是在一個佢無息休的星期日攪~ 咁我又可以
去gathering, 老公休息又可以家庭樂。
小小遺憾都實有架...咪就係老公唔可以陪我一
齊參與你地既聚會囉! 不過我知道依樣野
係無得兩全其美既...(對我黎講)~
*  願我兩個小寶貝身體健康、幸福快樂! *

大宅

我想問下秋季旅行係咪定左時間喇?? ?-(
幾多點??

*  願我兩個小寶貝身體健康、幸福快樂! *

禁止發言

洋房

嘩.....過左一晚0者.就已經去到後補.
好彩尋晚我走上來報名先.唔係我今朝又係"後補".

joey ,
唔怪得尋晚咁難上 bk.我load左好內先到留言...

禁止發言

首頁

尾頁

跳至