心聲留言

跳至

首頁
45678...25

尾頁

子爵府

Re: 好唔開心...今日BB離我而去

我都睇左報導了!
好唔開心!
喊左出黎!
希望你節哀順變!
其他媽咪講得岩, BB只係去左好遠既地方!
你地總有機會重聚!
願你們一家保重!

大宅

Kitty&mimmy,

bb會知道你地有幾愛鍚佢的, 希望你地可以快d重新振作, 節哀順變.

禁止訪問

大宅

pls take care !

一家三口, 樂也融融, 冬天唔需穿羽絨

子爵府

節哀順便, 請勇敢生活落去。
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

別墅

我都係頭先睇報紙先知,都忍唔住喊左出黎,你bb好得意,不過天意弄人,希望你可以堅強d,唔開心事已經過去,唔好再諗!
現在要好好照顧家姐,bb到天國一定會開開心心咁生活,永遠保佑你一家人!

別墅

Kitty&mimmy:

一路睇, 一路喊...做左人地媽咪, 先知為人父母何等辛苦..
你要振作..堅強..意外無人想發生.
死亡..佛家說這是往生, BB天真無邪, 相信他現在已經在淨土佛陀懷抱中.就像基督教中的天堂..

大家都住牛頭角區..有咩需要幫助, 即管開聲.pm俾我. :-|

大宅

Take care!

大宅

好媽媽勳章

我睇完報導後個心好唔舒服,一定要振作呀, 保重身體... :cry: :cry:
雖然我們不能左右天氣 , 但是可以改變自己的心情 !

男爵府

節哀順變
意外的事,任何人都唔想發生
你還有女兒要照顧啊
相信仔仔都不會想家人難過

還望大家能從意外汲取經驗……

大宅

take care yourself !!

禁止訪問

男爵府

Dear kitty&mimmy,

對不起, 解答不到妳的問題, 我能做的...就只有為妳的小寶貝祈禱.

希望妳能堅強點, 亦唔好責怪任何人, 現在是你們互相扶持及體諒的時刻, 亦要特別留意妳的女兒, 因小朋友亦會有傷感, 她可能不懂怎樣去面對及宣洩自己的情緒, 相信她也十分需要你們的協助及支持.

努力吧! 要堅強點, 這裏有很多 bk 會員都很支持妳的!!

我偉大而慈愛的天父,
懇求祢賜福給這個家庭,
雖知他們當中的小嬰孩,
已靜消消投向祢的懷抱,
亦知他已在天國裏享福,
但仍祈求我偉大的天父,
求祢能安撫他家人的心,
好讓這小天使待於天國裡,
也知道他地上的父母及姊,
也能得到祢的照耀及保守,
謝謝祢聽我們的禱告,
奉主耶穌基督聖名求,
亞門!

複式洋房

Kitty & mimmy,

It's very sad to know that, but take care of yourself.

Wah :cry: :cry: :cry:

大宅

um....其實bb知道你一好錫佢, 佢係天上都會睇住你架, 你一定要振作呀~~~take care~~~

大宅

一定要振作呀, 保重身體!!!
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~珍惜眼前人 :-)

男爵府

So sorry to hear that. :cry: :cry: Take good care of yourself.
該用戶已被刪除

大宅

kitty&mimmy,

節哀順變

大宅

kitty&mimmy 寫道:
好唔開心...今日BB離我而去,好心痛好心痛,BB希望你去到天父那處開開心心生活,DADDY,MAMI&家姐永遠都咁愛你......我們會祝福你

Dear kitty&mimmy,

[size=medium]主懷安息!

明傑爸爸

首頁
45678...25

尾頁

跳至