心聲留言

跳至

首頁
34567...25

尾頁

大宅

Re: 好唔開心...今日BB離我而去

So Sad...
我雖然唔係教友,但希望天父能赐給你勇氣及力量.

禁止訪問

子爵府

大廚勳章

kitty&mimmy,

看到你的留言, 我很傷心, 眼淚已不禁留下, 雖然我不認識你, 但我哀心的希望你能夠堅強生活下去, 好好照顧女兒, bb 在天國一定知道你們的關心, 他已經成為一個可愛的天使在默默的祝福你們.

Jenny

大宅

kitty & mimmy,
雖然我地素未謀面, 但看見你的message也很痛心, 請節哀, 也請保重, 願你們一家三口一起面對此事件, 希望天父也安慰你們的心. 請相信祂的帶領, 我在私禱中也記念你一家.
Qing

至愛巧沛B既 Blog : http://hk.myblog.yahoo.com/kitqinghypy-happyhome

男爵府

我剛剛都睇左報紙喇,lee d野都冇人想架唔好咁傷心啦!我睇左之後都好想cry,take care~~你仲有個女女要照顧架! :cry:

男爵府

kitty & mimmy,

Take care. With deep regret to hear this. It made me :cry: :cry: :cry: .

大宅

我睇佐報導, 一邊看一邊喊, bb好得意..... 不過, 事情巳經發生了, 你們都不要自責, 你同你老公一定要堅強去面對這件事, 互相扶持, 互相鼓勵, 因為你們還有個囡囡, 因為她還小, 有很多事都不明白,最重要係對囡囡的開解和輔導, 免除她將來為了這件事只有不良的影響....
~~也許, 希希是天上的小天使, 因為有些天上的工作未有完成,所以要跑回天上把它完成, 再過不久, 他會重回您們的身邊.

複式洋房

take care.
First daugter - Wai Wai second daughter - yan yan

子爵府

保重身體!!

子爵府

節哀順變 , take care :cry:

大宅

天父是最愛小孩的,妳不用担心,他現在在天家,將來會重聚的。而家妳要振作,因為妳仲有個乖女及家人,佢地亦好需要妳支持。神會祝福及保守妳一家平安!!!

別墅

take care :cry: :cry: ,好好保重

侯爵府

好媽媽勳章

今早睇報紙知道呢件事,個心好唔舒服,好"up",好驚...by the way...萬萬想不到事主係BK既媽咪...我唔知講乜好,只希望你能夠睇開d,子女既緣份係由上天注定,我相信上天咁快就接bb走,都係想bb快d上天堂享受極樂世界...bb都會知道你有幾愛佢!

另外你問到出殯問題,以我所知,bb雖然咁細,但都可以正常做足咁多儀式,不過父母就要避席,唔可以出現任何儀式上,避免"白頭人送黑頭人"。
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

子爵府

好好保重, 勇敢地面對將來.
唔好太內疚意外係無人想發生.

男爵府

:cry: 節哀順變..........Take Care!!
願主保守你一家。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

節哀順變,為你們代禱.

男爵府

Take care !!

大宅

take care 仔仔會係天上保守你們一家,小心身體,囡囡還小你要堅強d照顧佢,一家人共同去過e關.你地將來一定好幸福
歲軒軒係隻 軒軒的網頁

複式洋房

I am really sorry to hear such bad news.

Pray for your son and your family and hope God empower your family to overcome the difficulty. :cry:

伯爵府

我見到呢個消息好心痛,你們都要節哀順變 :-( :-(

首頁
34567...25

尾頁

跳至