心聲留言

跳至

首頁
12345...25

尾頁

大宅

好唔開心...今日BB離我而去

好唔開心...今日BB離我而去,好心痛好心痛,BB希望你去到天父那處開開心心生活,DADDY,MAMI&家姐永遠都咁愛你......我們會祝福你

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 好唔開心...今日BB離我而去

God bless you all!!

Take care!!

大宅

熱血勳章

kitty&mimmy,

雖然我唔知道因為咩事有呢個結果, 不過唔開心既野唔好諗啦. 而你可以的話, 用你覺得舒服既方法放鬆自己, 唔好再向後諗啦...

開開心心生活.
我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

子爵府

kitty&mimmy 寫道:
好唔開心...今日BB離我而去,好心痛好心痛,BB希望你去到天父那處開開心心生活,DADDY,MAMI&家姐永遠都咁愛你......我們會祝福你

發生乜野事呀?
係相中6個月大bb? :cry:

複式洋房

節哀順變...小心身子呀! :-(
林月如

公爵府

認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

What's happen?

你知你而家好傷心, 好心痛. :cry: 但事情既已發生, 已成事實, 不要太難過了...唉, 我都唔知講甚麽來安慰你好了, 因為我都好眼淺, 節哀順變吧! 你和你家人都要保重身体啊!

別墅

we all pray for your little angel, god bless
please do take care.
Angel Chloe

子爵府

kitty&mimmy, Take care !!!!!!!!!

別墅

kitty&mimmy: What's going on? So sorry to hear the news. Take care, I'll pray for you & your family.

別墅

kitty&mimmy
既然妳知道,妳兒子將會到那裡去.....那麼...請不要傷心,
因為將來妳們一家人還是會重聚呢!

民房

雖 然 我 唔 知 道 妳 發 生 什 麼 事 , 但 希 望 妳 能 堅 強 起 來 。 take care!!
其實BB來你們很幸福、BB巳永留在妳
一家人心中.只是去一個更美麗的地方做個可愛的小天使。

[img align=right]http://www.h5.dion.ne.jp/~sozaiya/yama_soza/baby17.gif[/img]

大宅

kitty & mimmy:

請問發生什麼????是否你post出來photo中個bb,佢好lovely, why....why....why.... :cry: :cry: :cry:

無論如何,記得小心身體,我在此祝福你bb在另外地方生活愉快.

侯爵府

睇到都眼濕濕
take care 呀

大宅

markli 寫道:
kitty&mimmy
既然妳知道,妳兒子將會到那裡去.....那麼...請不要傷心,
因為將來妳們一家人還是會重聚呢!

我都認同markli的看法,傷心過後希望你同你的家人可重新振作起來。如果你相信BB會到天國;天國的天使一定會愛錫你的愛兒就等於你們愛他一樣。

BB只是暫時離開你們去另一個安樂的地方遊玩,將來你們定必重聚。

大宅

睇到都覺得唔開心,你要好好開解女女呀!
你們一家都要保重身體!
該用戶已被刪除

大宅

保重保重!!

不知講乜好..........

大宅

kitty & mimmy :

記得BB初出世時巳很生性;很少扭計。
所以你都要做回一位好母親去照顧他的姐姐,相信我,你們將來一定相聚。

你聽到嗎.....BB正在和天使自豪地說"他是由一個開心小家庭來的" 你們對他的愛他是感受得到的。

BB無離開過你們,昨天、今天、以後的明天他都是和你們一起;活在你們心中。

大宅

多謝各位媽媽,
係相中的BB,我唸今天發生的事,我今日真的唔想講住,等待我心情平靜&待解剖後我先告訴大家,仲有唔知大家知唔知,係咪咁細個BB離去,唔可以做舉殯?例如守夜...多謝大家

民房

雖然我唔認識您,但我一上網見到呢個topic真係好心痛希望您
http://www.babyhome.com.tw/bb/50232[
Wellcome go Qoo bb babyhome

首頁
12345...25

尾頁

跳至