使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

「點評」以前係好好用,可以順利加入評論文字,點解已經不能使用很久了,為何BK內部冇人修正嘅,是否真係咁忙碌咖?
希望BK網主留意下,把這個優秀的設計從新改番好佢,祈待!
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

男爵府

畀面勳章

「點評」個鬼咩,都唔work嘅

個優秀設計本來個概念相當關顧網友們的意欲加點評論係好事,點解現只剩下個公仔頭和戶主名,並沒有評論的許可?
敬請BK網主大臣留意改善,否則我不再加入淨得個名的無癮評論了!
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個點評方式已使用一段時間,之前亦有相關通告﹕

節錄﹕
點評」即是在某個帖子內加以評論。評論內容會顯示於該帖子內的下方。其他人(包括被點評的會員)不能引用點評加以回應,因此點評的內容應簡短而直接,點到即止為宜。

詳情﹕
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3906452&extra=page%3D1

超級版主

超級版主

sfiawong 發表於 16-8-1 08:19
「點評」以前係好好用,可以順利加入評論文字,點解已經不能使用很久了,為何BK內部冇人修正嘅,是否真係咁 ...
因有濫用情況 , 已取消點評留言

首頁

尾頁

跳至