自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我成日以為自己去左男廁.....宜家好多TB, 佢地一樣去女廁...我一入去見到佢地第1時間行返出去...跟住先發現自己無去錯....其實可唔可以整多2個獨立廁, 比D唔方便同其他人共用廁所既人呀???? 包括有
爸爸帶女兒去廁所
媽媽帶兒子去廁所
換片喂奶
男性打扮既女士
女性打扮既男士
老人家(要人陪入去)

複式洋房

回覆樓主:

agree......,,咁樣會平等d

珍珠宮

我有一次都嚇親以為入錯

侯爵府

讚成!相信佢地都可以避免左尷尬

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:讚成!相信佢地都可以避免左尷尬

原帖由 mwmyway 於 16-06-03 發表
讚成!相信佢地都可以避免左尷尬
問題人地“覺得”自己係男(或者女),要佢地去“獨立”廁,人地會話我地歧視嫁

總有離別的時候

男爵府

畀面勳章

回覆:其實可唔可以整多幾個獨立廁????

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:其實可唔可以整多幾個獨立廁????

我有個TB舊同學
佢既言行、打扮由頭到腳都同男人冇分別
同佢女朋友一起時亦係做「老公」角色
不過有時喺街人地以為佢真係男,誤稱佢為「先生」、「哥哥」,佢會好嬲好介意,會po fb 鬧人呻委屈
有時都唔明佢點諗
人地認同佢係男,唔係應該更開心嗎?

wcpcelia    發表於 16-6-3 09:20

公爵府

親子王國15週年勳章

引用:我有個TB舊同學佢既言行、打扮由頭到腳都同

原帖由 VioletCC 於 16-06-03 發表
我有個TB舊同學
佢係TB,係同性變嘅女人,佢唔係想做男人,想做男人嘅係Trans. 由女變男嘅跨仔。

男爵府

引用:我成日以為自己去左男廁.....宜家好多TB,+

原帖由 cocokan2004 於 16-06-03 發表
我成日以為自己去左男廁.....宜家好多TB, 佢地一樣去女廁...我一入去見到佢地第1時間行返出去...跟住先發現 ...
而家冇你講嘅獨立廁所,其實佢地去殘廁咪得囉,我都叫我老公帶女出街時帶佢去殘廁痾,男人廁所小女孩真係唔方便去

珍珠宮

VioletCC 發表於 16-6-3 01:29
我有個TB舊同學

題外話
我發現好多tb 都好靚仔(可能係女所以青靚白淨,只有少數係肥妹)
佢地既好友通常都好靚女

男爵府

回覆 oiyau2005 的帖子

咁佢點解要男性打扮呢??? 人地誤會你係男人都好正常.

男爵府

GillianChung 發表於 16-6-3 01:36
而家冇你講嘅獨立廁所,其實佢地去殘廁咪得囉,我都叫我老公帶女出街時帶佢去殘廁痾,男人廁所小女孩真係唔 ...

有d殘廁好衰,鎖住左要搵人開門先用得,仲要係“殘”先用得

公爵府

親子王國15週年勳章

引用:回覆+oiyau2005+的帖子咁佢點解要男性打扮

原帖由 cocokan2004 於 16-06-05 發表
回覆 oiyau2005 的帖子

咁佢點解要男性打扮呢??? 人地誤會你係男人都好正常.
誤會佢真係唔奇,佢鬧人係佢冇品

首頁

尾頁

跳至