夫婦情感

跳至

首頁
34567...11

尾頁

禁止訪問

Re: 仲有無戴結婚介指呀

大宅

有戴呀, 入醫院生bb果時, 就除淨隻結婚介子o羅. :mrgreen:
至愛巧沛B既 Blog : http://hk.myblog.yahoo.com/kitqinghypy-happyhome

大宅

由結婚到依家都帶住, 生囝囝個時都冇除, 不過上年就換佐一對, 因為, 我地去遊水時, 我老公跌佐隻戒指落海 , 所以唯有換過對.

子爵府

大廚勳章

Me too, 結婚冇耐就唔見左lu.

:-| :-| :-|

Jenny

曾師奶 寫道:
我就慘啦!唔見o左呀,不過佢仲未發現,佢問起都唔知點算好!

複式洋房

梗係有啦, 除左返到屋企就放返落介子盒,不過我老公試過有一次唔見左,我即時喊左出0黎呀,好彩最後都搵得番

大宅

因為隻手指肥左攪到隻結婚介指唔岩帶lu...為有帶響條頸練到啦

大宅

我有........佢無.........因為佢肥左連除都除唔到谷住左.......要去叫人剪先出左來.........(痛到佢呀.....hehe)而家佢無戴啦.....

大宅

有呀,係我一生人之中最重要o既o野之一 (佢都有)

別墅

有 呀,咁 重 要 o既 o野,生 仔 都 唔 除 呀。
~散佈愛~ 在你所到之處不斷散佈愛......首先要從自己家開始。 把愛給孩子、妻子或丈夫、父母,然後及於鄰人.......... 讓每一個分享過你的愛的人都能在離開後感受到生命中有愛。 ---德蕾莎修女 ~SPREAD LOVE~ Spread love everywhere you go.......first of all in your own house. Give love to your childred, to your wife or husband, to a next door neighbour......let no one ever come to you without leaving better and happier. ---MOTHER TERESA

複式洋房

我地都有,我倆仲有過協議,如果真有需要除戒指,一定由對方戴番佢,咁有意義,點可以隨便除下,仲應該只有對方可以幫自己重新帶上 ,咁先remind到大家佢我重要性 :lol:

大宅

唉!我睇晒咁多位媽咪既留言大多數
都係肥咗之後戴唔番而我就同妳哋啱啱相反
我係肥到除唔番出嚟呀!陰公
我試咗好多方法都除唔出呀!!!

民房

結婚介指很少戴,反而訂婚的鑽石介指,久不久會拿出來Show Off.

男爵府

我都好似無除過, 我老公就戴係頸到,都係無除過.

珍珠宮

醒目開學勳章

我地兩個除了剛剛結婚果兩年, 為了避免不必要口既麻煩, 帶梨比D烏蠅螞蟻睇以示自己已婚之外, 而家都唔知塞左去邊處lu!

複式洋房

結婚唔夠一年,老公隻介子已經唔o岩戴, 所以當頸鍊戴.
後來我生佐隻手肥仔都唔o岩戴, 都有當頸鍊戴.
而家我地連頸鍊都冇戴lu. 計劃緊買過對o岩穿o既介子. :lol:

別墅

老公同我都無帶......
http://www.babyhome.com.tw/bb/86256 2/26 - 2.8kg, 3/9 - 2.78kg, 3/12 - 2.91kg, 4/1 - 4.13kg, 4/29 - 5.23kg, 6/4 - 6.13kg, 7/9 - 6.6kg, 9/10 - 7.51kg

別墅

我同老公都無. 因為大家都肥了戴唔落了...

子爵府

大家不嬲都有戴, 但不是結婚介子,是拍拖時買的,因不想戴舊結婚0個隻.
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

複式洋房

AnnAnn 寫道:
我同老公都無. 因為大家都肥了戴唔落了...

Me too :lol:

大宅

我陀緊BB時肥咗好多所以陀到六個月度就除咗求婚同結婚介子放喺銀包嘅coins位生完成年都未戴得返!
點知上年喺銅鑼灣俾人偷咗個銀包乜都冇晒!
搞到我喺條街喪喊!!!
我老公就一直戴住!我哋打算買過一對!!! :cry:

首頁
34567...11

尾頁

跳至