單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點解...俾人炒左....佢都有今日啦, 衰公....但點解個狐狸精反而升左做主任....係唔係有d陰謀呢?

男爵府

原帖由 annachee 於 10-9-11 15:40 發表
唔好為左d賤人傷心..要多謝佢早d睇清楚佢個真臉目呢...
我係你我就嚇破佢個膽..得閒就call佢話上去攤牌..就算唔做都要玩下佢...聽你咁講佢根本都唔會返轉頭啦佢都唔值得你去等...
告佢通姦係必然架啦..而+有好多人都講婚姻衹係一張紙 ....根本冇保障....但就係要做比果d賤人睇....其實佢係有法律效用架.....做左既野(簽左名)就要承擔責任!

唔好當結婚好似玩咁..結婚唔係拍拖呀..錯意就隨時甩拖..

對某d人來說, 可能當結婚係玩? 但我絕對唔係, 所以先至咁hurt........
佢話一直對我係認真, 我相信的.
佢好認真咁狂追我, 好認真發誓呢樣又發誓那樣, 好認真話同我結婚, 好認真話一生只愛我一個.....

但係, 如果真係認真, 真係有責任心, 就唔會拋低頭家, 拋低我, 我病了, 都唔返黎睇下, 淨係識得吼我返工時靜雞雞回家"取"走晒d文件, 證件, 衫褲鞋襪, 之後又叫我留低邊d傢俬俾佢搬走, 梳化, 電視機, 雪櫃, 微波爐.
我淨係取走了鞋櫃及電腦, 佢想要乜就要乜吧!

人變了, 就變了, 亦都認真咁變了.......

男爵府

原帖由 QKQKQK 於 10-9-13 23:51 發表

GOOD! ADD OIL !
祝你重新振作!
忘記 9公(賤男), 忘記 大眾9公廁(姣婆)!

QKQKQK,
Thanks! 我會加油的!
大眾9公廁, 好名!

男爵府

原帖由 MissWong123 於 10-9-21 23:36 發表
點解...俾人炒左....佢都有今日啦, 衰公....但點解個狐狸精反而升左做主任....係唔係有d陰謀呢?

miss wong,
你係咪好耐無上bk? 好耐無見了.
見到你, 唔覆都唔得, 哈哈!

賤女人不是升做主任, 應該係佢學校將全部行政人員都叫做主任. 不過她升唔升, 都係一樣, 政府每月都係要俾接近4萬元人工養呢d不知廉恥的老師.
陰謀? 我覺得個女人有陰謀多d, 勾人老公, 扮可憐, 算唔算有陰謀?

複式洋房

死佬依家係唔係冇工開...如果係.真係要慶祝吓,等佢咁爽去包二奶...二奶間學校睇怕都捱唔耐, 咁少班
Sally..要好好振作...我信..天有眼, 你心地好, 一定會有好好嘅未來

男爵府

原帖由 MissWong123 於 10-9-24 23:25 發表
死佬依家係唔係冇工開...如果係.真係要慶祝吓,等佢咁爽去包二奶...二奶間學校睇怕都捱唔耐, 咁少班
Sally..要好好振作...我信..天有眼, 你心地好, 一定會有好好嘅未來 ...

miss wong,
咁又唔好咁, 佢無工開, 無人想的, 我都唔想佢無工開.
不過佢真係唔應該將所有責任推在我身上...

不過我真係好感恩, 亦好愧疚....
感恩, 係因為佢父母對小狗很好, 我真係好感激他們!
愧疚, 係因為我唔可以再見小狗, 唔可能再照顧小狗...
我都好想見小狗, 不過相信無乜可能了...唯有寄望佢父母好好照顧小狗.
以前佢離家出走的時候, 乜都唔理, 連揹隻狗去寵物店剪洗澡指甲, 都係由我去做, 有時更因為佢父母想隻狗陪他們行山, 我就由葵芳(我們家)乘van去荃灣寵物店, 再乘兩程巴士去鴨脷洲(他父母家), 留低隻狗兩星期, 再接返牠回家. 差不多兩星期便一次.
那時, 我90多磅, 隻狗10多磅, 都幾重的. 重唔緊要, 但佢淨係識得去混, 我先至心up.
佢爸爸那時都話佢玩到顛, 連小狗的沐浴液都唔去買, 叫了很多次佢先買, 整到隻狗個身成陣味都唔同佢沖涼或洗腳. 我聽到都好唔開心, 如果我一早知, 我買埋去佢父母家啦!

不過算了, 佢連我呢個老婆都唔理, 更加唔會理隻狗. 以前當牠係仔, 依家? .....
我只係寄望佢父母對小狗好d, 而小狗又健健康康, 可以陪兩老行下山, 氹下佢地開心, 我已心滿意足了! 其實, 都好掛住佢地兩老...

首頁

尾頁

跳至