跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 藍田既媽咪入黎傾下啦part3

嘩....睇完電話食埋果下午茶返

男爵府

起碼成萬尺la :-P [quote]
hugo媽咪 寫道:

子爵府

你隻咩野watch ? d 電好難搵架???

loumaomao 寫道:
Doctor,
Do you know where to change battery for my watch? Any small inexpensive shop in Central?
Thanks
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

大宅

wing媽
成萬呎正呀,但會唔會供得好苦,(果bk成日水下水下).

[quote]
wing媽 寫道:
起碼成萬尺la :-P [quote]

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hugo媽咪,
我已經對佢着咗魔, 佢所有決点我都將佢變晒做優点囉. HOHOHO.....

[quote]
hugo媽咪 寫道:

男爵府

kitty
我同呀仔仔講左,你今晚咀佢架la,我叫同你咀下先 :lol:

男爵府

好媽媽勳章

雲兒白, 片片就大中細都有, 但學習褲就只有大碼咋

雲兒白 寫道:
IRENE,
今次淨係返大碼呀 ?

男爵府

唔緊要,慢慢供 :lol: [quote]
hugo媽咪 寫道:
wing媽
成萬呎正呀,但會唔會供得好苦,(果bk成日水下水下).

[quote]

子爵府

佢肯唔肯同我咀暏, 衰鬼?
:mrgreen: :mrgreen:
wing媽 寫道:
kitty
我同呀仔仔講左,你今晚咀佢架la,我叫同你咀下先 :lol:

伯爵府

irene,
有片片架 ? 好唔好用呀 ? 係乜同學習褲同一牌子架 ?

大宅

雲兒白,

伯爵府

我今晚約咗老公去比$$$$呀 !
所以係 $0
hehehe..... :lol: :lol: :lol:

男爵府

哈哈,咁我都唔知架,事關佢都唔係一個隨便o既人黎架 [quote]
kittybuzz 寫道:
佢肯唔肯同我咀暏, 衰鬼?
:mrgreen: :mrgreen:
[quote]

男爵府

好媽媽勳章

波子媽,
梗係番貨唔多啦!我都係掃到6包咋. 我已經搵人幫我掃緊causeway bay嫁啦!我一陣放工會去埋將軍澳掃貨. 妳地要唔要呀, 要就出聲啦!我叫細佬去幫手攞車呀!快!快!快!
波子媽 寫道:
irene, 中環o既貨比你掃清?? 有冇咁西利呀?? 你入好多好多?? 定係佢地番貨唔多呀??

男爵府

No, it's a cheap watch... that's why I don't want to go to the "watch & jewellery" shop to just change a battery. [quote]
kittybuzz 寫道:
你隻咩野watch ? d 電好難搵架???
盧貓貓

男爵府

嘩,果然利害呀,勁[quote]
irenenghm 寫道:
波子媽,
我一陣放工會去埋將軍澳掃貨. 妳地要唔要呀, 要就出聲啦!我叫細佬去幫手攞車呀!快!快!快!
[quote]

大宅

雲兒白
同老公拍住拖去比$$$$曾"燕nu".

[quote]
雲兒白 寫道:
我今晚約

伯爵府

我會返去帶埋呀b一齊去架, 所以係三人行呀.:mrgreen:

[quote]
hugo媽咪 寫道:
雲兒白
同老公拍住拖去比$$$$曾"燕nu".

[quote]
雲兒白 寫道:
我今晚約

子爵府

好, 我一陣間沿路幫你gup 下啦!

p.s. 好似好多影相鋪都有呢d 電買架喎!

[quote]
loumaomao 寫道:
No, it's a cheap watch... that's why I don't want to go to the "watch & jewellery" shop to just change a battery. [quote]

男爵府

比呀仔話我成日霸住部機喎

首頁

尾頁

跳至