懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

見紅,但係未生得,仲可唔可以食西瓜?

如上....謝謝

別墅

Re: 見紅,但係未生得,仲可唔可以食西瓜?

我第35周見紅入過一次醫院, 醫生話我bb好大壓住左個胎盤邊, 所以見紅但又未生得, 不過我每個星期都有食西瓜, 仲食成4份1個, 我諗見紅要睇你因咩問題同係第幾周喇. 見紅唔代表就快生, 我有個fd見紅入院後差成個月先生.

別墅

晴朗天

其實我都有39週,今次見紅,都睇怕係生得.但係就唔知可唔可以食埋個西瓜咁解... :mrgreen: ....不過,都唔該晒你先呀.

複式洋房

我生o個陣都係見紅先~我都有食西瓜同埋飲白蓮鬚~不過就唔會話食好多~因為見紅真係未必生得架~我見紅住左4日醫院都未生得~最後因為已經41weeks所以催生~

別墅

如果39週我就梗係食啦, 都就快生lu, 而且坐月又唔食得, 食埋先lu.... 呵呵~ (本人係為食鬼!~) :-P

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我都係!

首頁

尾頁

跳至