夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 太過份!!!

wah!佢真係賤到用現今的形容詞都形容唔到佢。 :evil:

你朋友當時應該同佢影返幾張靚相都好呀!做捉姦在床的証據都好呀!佢正一死狗公! :evil:

男爵府

i really cannot believe it! but think that man wants to do this show in front of his wife, in order to hurt his wife and separate with her, otherwise, he won't do this stupid thing!
all 3 parties in this matter have problem ! they should see a doctor !

複式洋房

曾師奶 寫道:
仲未搵到呀!我擔心到成晚都訓唔到,最慘佢仲帶走埋兩個女,都唔知點佢諗緊d咩?我最嬲係打比隻賤狗(佢老公)問佢有冇打返屋企,隻賤狗就話唔理得咁多喎,我話你就算唔擔心我朋友都好,有冇諗過兩個女先,佢又話大把女人肯幫佢生,唔見o左就算啦,真係火都o黎埋,正x街,鬼唔望佢生芒果生到上心口,而家佢屋企人已經報o左警,希望可以快d搵番佢啦!

佢老公講既野,係咪人講得出口? 我相信佢非人類也! "狗披人皮" 但改唔到佢狗既行逕同狗口亂吠!
今朝睇報紙,見到有個女人同老公感情有問題,餵兩個仔食安眠藥,好驚,希望妳朋友唔好做傻事!
林月如

別墅

KQB,

可唔可以講你個friend點樣報仇呀, 你知啦, 男人呢
家野,要有"防公之心"ma, 係咪 ?

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

曾師奶:

真係希望你個fd唔好做傻事啦!!如果為左你d咁既賤狗真係唔值得!!其實如果你fd一早忍得佢既,我諗你地同佢講咩都冇用,一定要佢自己諗得通,當然如果佢肯聽你地既電話,你地就要搵左佢返黎,聽下佢想點先啦!!然後再諗辦法,睇下佢有咩需要幫手!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

複式洋房

曾師奶
請問聯絡到佢未ar,希望佢唔好諗埋一面就好la。好擔心佢地三母女ar...

複式洋房

喺...我睇到個心好唔舒服,希望快啲搵到佢哋幾母女喇。:cry:
呢隻衰狗公同狗乸遲早有服應嘅

別墅

各位媽咪,

我已經搵番我朋友o拿,佢同兩個女都冇事,只係去o左租酒店住,真係比佢嚇死,而家佢亦已經諗清楚唔再同隻狗公拖拉落去,決定離婚,真係安樂哂!

禁止訪問

禁止訪問

別墅

呢個男人正一賤人~~ :evil: :evil: :evil: 等天收
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD2/42177/s180/42177.1797364.83951.jpg[/img]

複式洋房

曾師奶 寫道:
各位媽咪,

我已經搵番我朋友o拿,佢同兩個女都冇事,只係去o左租酒店住,真係比佢嚇死,而家佢亦已經諗清楚唔再同隻狗公拖拉落去,決定離婚,真係安樂哂!

好少會覺得離婚係好事,今次真係例外!
林月如

大宅

曾師奶 :

佢地冇事就好啦!

真係想知道一下隻狗公係點ge樣,係滾樣,定係反骨樣?耳下見鰓?佢叫乜名ga!加個 "x"提供名字都好呀!等我地提防一下!

複式洋房

曾師奶,

妳個朋友冇事就好喇, 妳要多啲支持她呀, 她而家好須要人幫忙咖, 個隻死狗公叫佢彈開啦...

複式洋房

離曬大譜,衰人 :evil:
囝囝文軒2004年5月21日 在瑪嘉烈醫院出世 重3.46公斤

首頁

尾頁

跳至