夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 太過份!!!

有冇搞錯 :evil: :evil: :evil: 如果比著我,個男人一早上咗報紙頭條喇
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

男爵府

lovelyanyan 寫道:
有冇搞錯 :evil: :evil: :evil: 如果比著我,個男人一早上咗報紙頭條喇

agree! agree! agree!

子爵府

有無咁賤格既人呀??? 你個fd 仲係大緊肚喎, 個男既已經無人性啦, 個女人上到去見到佢老婆係有bb 既, 都唔應該咁啦!! 真係100 歲唔死都有新聞聽呀!!! 夠竟係咪真架??? 如果係真既, 你叫個fd 下次佢帶個女人番嚟時同個女人講: 下次唔知會唔會4 個人一齊訓呢? 佢今日咁對我, 聽日一樣可以咁對你呀! :evil: :evil: :evil:
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

大宅

嘩!
唔係掛,乜呢個世紀仲有呢D女人?
其實比你個friend忍到,當個PK回心轉意,咁你個friend係唔係可以好似洗o左腦咁,呢世都唔記得發生o左件咁o既事?如果唔係咁點解要忍,我相信呢條刺就算拎到出黎,個傷口都永遠唔會痊癒,而且咁樣過下半生會有快樂嗎?
我覺得你要同你朋友傾下,呢個世界冇話冇o左邊個唔得架,唔好話為o左子女有個完整家庭之類…D咁老套o既野,叫你個朋友要睇長遠D,鼓勵佢重過新生活,最重要係叻比個PK睇同好好教養D仔女!
在這裡,我衷心[size=x-large]祝福你朋友將來生活幸福&愉快!

珍珠宮

居然有d咁賤既男人同女人ga?!
係人地老婆面前攪野?!
係咪變態ga?!
做女人做到咁cheap...都唔方好得去邊la!
叫你個fd離開個男人la!
咁樣傷害你朋友...咁落去...遲d可能叫埋個女人黎住tim ar!
個賤男人咁都做得出...根本已經唔愛你朋友la!

大宅

禁樣重衰過去叫雞。

請問佢地屋企情況係點,有無小朋友? 無可能話好愛個老公,就乜都得,個佬都唔專重自己,自己就要自愛啦。

別墅

我叫o左佢離開個男人好多次啦,佢老公鍾意滾就一早知道,但就估唔到會帶返屋企咁激,如果佢唔係打o黎喊到發哂癲我都唔係咁相信真係會有d咁o既事發生,剛才佢仲打比我話想將兩個女交比我照顧住先,都唔知佢會唔會做傻事,唉!

洋房

實在太過份啦,狗男女,佢見你個朋友唔出聲容忍佢,佢只會變本加厲,容咩易佢下次要你同佢地一齊玩3p架~~ :evil: :evil:

男爵府

你拉你朋友去報警啦...都痴線架....咁既人都有...佢咁樣講話俾2個女你照顧住..我真擔心佢會做傻事呀!

大宅

曾師奶 寫道:
我叫o左佢離開個男人好多次啦,佢老公鍾意滾就一早知道,但就估唔到會帶返屋企咁激,如果佢唔係打o黎喊到發哂癲我都唔係咁相信真係會有d咁o既事發生,剛才佢仲打比我話想將兩個女交比我照顧住先,都唔知佢會唔會做傻事,唉!

好危險呀!你真係要睇住佢!唔係講笑!再遲o的真係可能出事呀!

子爵府

其實今早都一路跟進呢個topic,到而家都唔係好相信會有呢D事發生! ?-(

大宅

曾師奶,

我有個朋友同你個friend 一樣,不過佢好叻同忍耐力強,
結果用左兩年時間去部署"老婆服仇記",而家佢老公成
隻dog dog 咁,一於叫你個朋友冷靜地處理.

洋房

叫你個fd帶埋兩個小朋友走啦,一個大肚婆要承受埋d咁o既野,返亞媽到啦,同佢斜多d呀,而家佢好需要朋友支持,真係小心佢會做傻事呀!!!!!

子爵府

依個男人真係唔係人...賤到嘔...快d叫你個fd走啦..唔好再挽留依段婚姻喇..因為個男人根本1d都唔愛你個fd..仲連對你個fd少少感情都冇..甘0既人唔配做人老公同爸爸...居然夠膽死0係自己個大緊肚0既老婆面前做埋d hurt得佢甘緊要0既野
我相信你個fd離開佢一定會比而家更開心同幸福

男爵府

我聽到都毛骨悚然呀??? 真的有這樣的人(狗)嗎??? 偷食都行遠d啦!!! 曾師奶, 你可以叫你個朋友
wallacemama

大宅

咩o野男人o黎嫁! :evil: 去滾都已經唔o岩,仲要帶埋個女人番o黎做埋o的咁可恥o既事 :evil: :evil: ,簡直豈有此理!

大宅

咁o既男人要來做咩??????
曾師奶勸你朋友同佢老公離婚啦. 長痛不如短痛.

大宅

曾師奶,勸你朋友去睇醫生啦,咁都忍到,係咪心理有問題呀? ?-( ?-( ?-(
回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

14/5/2006: 3.30kg (birth)
14/6/2006: 4.34kg (1 month)
20/7/2006: 5.58kg (2 month)
25/8/2006: 6.41kg (3 month)
16/11/2006: 7.5kg (6 month)

洋房

叫對狗男女去死啦!曾師奶,叫你個fd唔使傷心喎,個天實會收佢地架,放長雙眼睇佢地點死仲好啦!

男爵府

你個friend同佢老公都係奇人~~~~~~~~~~

首頁

尾頁

跳至