親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日剛收到短訊,話14日後飛名古屋的航班,由 0900 改為 1300 起飛,沒講原因。雖則我知道廉航沒甚保障,但都不應沒任何原因便隨意更改,有突發事件或天氣問題等可以理解,像這樣早14天便更改正常航班的起飛時間,有點被搵笨的感覺,我買這機票就是為了早機去,現在買後改為午機去,實際是貨不對版,更令我大失預算,要重整行程,搞了幾小時

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:今日剛收到短訊,話14日後飛名古屋的航班,

原帖由 美好 於 16-03-22 發表
今日剛收到短訊,話14日後飛名古屋的航班,由 0900 改為 1300 起飛,沒講原因。雖則我知道廉航沒甚保障,但 ...
可以打上cs 話唔接受,佢可以免費幫你改一次

大宅

引用:Quote:原帖由 美好 於 16-03-22 發表今日剛

原帖由 chickenwing2006 於 16-03-22 發表
可以打上cs 話唔接受,佢可以免費幫你改一次
點改啫,乜都訂晒

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+16-03-22

點改啫,乜都訂晒
我指 HK express , 你可以打上去話不接受佢改你

看看有冇其他 choices

大宅

引用:Quote:原帖由 美好 於 16-03-22 發表點改啫

原帖由 chickenwing2006 於 16-03-22 發表
我指 HK express , 你可以打上去話不接受佢改你

看看有冇其他 choices
唉!除非佢照原定時間起飛,否則對我都係冇用。因為我是去自駕兩星期,即使早一日或遲一日有早機去,我都唔啱用

大宅

回覆:HK Express 好過份

我真係畀佢搞到一夜無眠

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有通知算好

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:有通知算好

原帖由 1928mickey 於 16-03-22 發表
有通知算好
對,我坐CX由日本回港,去到機場才通知遲幾小時,無補償,因當天早上已send email通知,但我無check

1928mickey    發表於 16-3-22 06:49

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

SumSumBB 發表於 16-3-22 06:47
對,我坐CX由日本回港,去到機場才通知遲幾小時,無補償,因當天早上已send email通知,但我無check

...

有d有收到ws

侯爵府

引用:今日剛收到短訊,話14日後飛名古屋的航班,

今日剛收到短訊,話14日後飛名古屋的航班,由 0900 改為 1300 起飛,沒講原因。雖則我知道廉航沒甚保障,但 ...
可以免費改一次,幾好牙改左個大阪了

男爵府

回覆:cfs 的帖子

你好醒呀。。。。。我改早左一日。。我應該改東京/大板入,照明古屋出。學野了,下次會醒d.

首頁

尾頁

跳至