自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

會否嚇死佢? 你哋有冇經驗?頂唔頂得住呢? 謝謝o
Nick and Nicole

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我今晚帶個仔去完話你知 ^^
原文章由 mfung123 於 08-9-30 04:20 PM 發表
會否嚇死佢? 你哋有冇經驗?頂唔頂得住呢? 謝謝o

子爵府

唔建議帶!
海洋公園都建議5歲以上!

我驚佢之後會怕黑~
到時入完一個鬼屋,之後佢唔肯入第二個你就唔駛玩啦!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

禁止訪問

子爵府

千萬唔好啊
發惡夢架

水晶宮

好媽媽勳章

我諗唔好啦,早2日我同d仔女去,
個仔8歲就唔太驚,叫多叫下,
個女3歲幾就好驚,驚到喊住叫,要抱住呀!
不過之後就學疆屍叔叔林正英師傅咁作法提捉彊屍喎

洋房

原文章由 Charlotte_mom 於 08-9-30 16:24 發表
我今晚帶個仔去完話你知 ^^

我都想帶仔仔去呀, 不過都驚佢唔知有咩反應.

男爵府

海洋公園哈佬喂幾$$$$ 入場費吖
我買左disney 黑色世界, 唔知囡囡 (5歲) 驚唔驚呢 ????
哈哈

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你可以去ocean park網頁睇, 唔同日期有唔同價錢
我今日帶仔女去係因為老公公司包場, 每日有2大2細飛..........我估都唔會認真帶d細路去鬼屋啦, 多數都係經過下就去玩其他野了
原文章由 cky 於 08-9-30 04:37 PM 發表
海洋公園哈佬喂幾$$$$ 入場費吖
我買左disney 黑色世界, 唔知囡囡 (5歲) 驚唔驚呢 ????

王國長老

去完返黎喇
海洋公園氣氛攪得好好, 入閘開始已經有鬼, 一路行都有, 都請左好多"演藝人員" , 有d周圍走, 有d嚇人, 有d企定影相
不過佢地好識做的, 見到大人會失驚無神埋去嚇, 見到細路會離遠打下招呼, 如果d細路唔驚, 佢地至埋身大家接觸下, 當然會笑笑口唔會亂黎啦
我地帶住d細路就無入鬼屋(哎, side料), 不過沿路上都不停有鬼, 氣氛唔錯, d合家歡範圍(eg海洋館, 攤位遊戲, 兒童王國等)係無鬼既
我2個細路, 一個8歲一個4歲半, 去完都無野呀, 好開心, 我個細仔都敢同d鬼say hi呀
原文章由 Charlotte_mom 於 08-9-30 04:56 PM 發表
你可以去ocean park網頁睇, 唔同日期有唔同價錢
我今日帶仔女去係因為老公公司包場, 每日有2大2細飛..........我估都唔會認真帶d細路去鬼屋啦, 多數都係經過下就去玩其他野了
...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 Charlotte_mom 於 08-10-1 13:08 發表
去完返黎喇
海洋公園氣氛攪得好好, 入閘開始已經有鬼, 一路行都有, 都請左好多"演藝人員" , 有d周圍走, 有d嚇人, 有d企定影相
不過佢地好識做的, 見到大人會失驚無神埋去嚇, 見到細路會離遠打下招呼, 如果d細 ...

有無相可提供, 我5號都去.....

首頁

尾頁

跳至