跳至

首頁

尾頁

大宅

大家有冇興趣聽?

望子成才
講員: 蘇緋雲博士
2008年9月27日(本星期六) 6pm
2008年9月28日(本星期日) 9am/11am
地址: 元朗大旗嶺746號 元朗浸信會

專題講座: 如何教育子女
2008年9月28日(本星期日) 2pm

可以帶埋小朋友去玩ka!!
:-D 歡迎到我的Blog  :-D

禁止訪問

男爵府

Thanks, she is very nice and humorous, her four children are all geniuses.

男爵府

原文章由 MaMehar 於 08-9-25 21:51 發表
大家有冇興趣聽?

望子成才
2008年9月27日(本星期六) 6pm
2008年9月28日(本星期日) 9am/11am

專題講座: 如何教 ...

我報咗囡囡幼稚園0固度0固場講座.好似係10月幾.好想去聽.

快樂的甜芋快樂的甜芋

大宅

sorry 大家, 我怕大家誤會, 個望子成材talk 係有3場 (Sat, Sun 9am and Sun 11am), 3場都一樣ka, 可以揀一場去聽.

原文章由 甜芋 於 08-9-26 10:44 發表

我報咗囡囡幼稚園0固度0固場講座.好似係10月幾.好想去聽.

複式洋房

請問是否需要登記架, Thanks.

大宅

唔使登記, 唔使$, walk in 就得

有個地圖可以參考:

原文章由 florence38 於 08-9-26 14:48 發表
請問是否需要登記架, Thanks.

複式洋房

Noted, thank you for your information.

原文章由 MaMehar 於 08-9-26 15:23 發表
唔使登記, 唔使$, walk in 就得

有個地圖可以參考:

男爵府

If I bring two kids, one is 1 yr old and another is 5, what can they do while we're attending the talk? Thanks!

大宅

如果去11am 個talk, 5歲小朋友可以去日光會玩, 1 歲的, 如果佢可以離開你一陣, 都可以自己上另外一班玩 (玩玩具, 唱歌同聽故事), 如果唔得, 都可以同佢一齊o係2樓大堂聽(有一個TV 直播地下舉行個talk)
去2pm o個個就有人幫手托管小朋友.
2pm o個個同Sun 9am/11am/ Sat o個個topic唔到ka

原文章由 estherking 於 08-9-26 18:29 發表
If I bring two kids, one is 1 yr old and another is 5, what can they do while we're attending the talk? Thanks!

複式洋房

原文章由 MaMehar 於 08-9-26 21:22 發表
如果去11am 個talk, 5歲小朋友可以去日光會玩, 1 歲的, 如果佢可以離開你一陣, 都可以自己上另外一班玩 (玩玩具, 唱歌同聽故事), 如果唔得, 都可以同佢一齊o係2樓大堂聽(有一個TV 直播地下舉行個talk)
去2pm o個個就 ...

thank you so much!

男爵府

Thanks a lot!

原文章由 MaMehar 於 08-9-26 21:22 發表
去2pm o個個就 ...

首頁

尾頁

跳至