親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

同3歲小朋友加埋公公婆婆(有少少行動不便)

你地會點選擇

THANKS

男爵府

原文章由 carmenng17 於 08-9-25 19:24 發表

你地會點選擇

THANKS

海洋

男爵府

2個唔同 style
我2個 o岩o岩係暑假去晒

原文章由 carmenng17 於 08-9-25 19:24 發表

你地會點選擇

THANKS

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果同公公婆婆去又行動不便,我會去sea,因為land實在無時無刻都咁多人,sea係睇野比較多,可以悠閒d,而且sea係得日本先有. 

別墅

你地會點選擇

THANKS

3歲小朋友加埋公公婆婆(有少少行動不便)

跟本就唔建議你去

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好同意你講法 ~~
原文章由 LongRyan 於 08-9-26 10:47 發表
如果同公公婆婆去又行動不便,我會去sea,因為land實在無時無刻都咁多人,sea係睇野比較多,可以悠閒d,而且sea係得日本先有. 

珍珠宮

我就覺得如果鍾意卡通人物多d,就比較去disneyland 好d,
而冇o甘鍾意卡通人物,而鍾意多d外國風景feel o既,o甘就一定係disneysea la!!!
(***不過提一句,disneyland經常好多人,人頭湧湧,好多去過,都話排隊排好耐(冇fastpast 攞果d)!!! disneysea 就比較會少人去d law!!!)

[ 本文章最後由 wai001 於 08-9-28 13:51 編輯 ]
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 古天師 於 08-9-26 11:16 發表

3歲小朋友加埋公公婆婆(有少少行動不便)

跟本就唔建議你去

兩年前,我帶着1.5歲的小朋友加埋公公婆婆(有少少行動不便),都OK喎,佢地好開心!
不過,我地前後兩晚是住係Disney Resort。

複式洋房

我剛去完。最後都去晒兩個。補充資料就係DisneySea比較多斜路上上落落。

大宅

兩個我都有去. land 比較童話d, 有小朋友比較熟識既人物, 簡單既遊戲; 而 sea 比較歐陸式, 名副其實係以 sea 作主題, 遊戲好似不適合3歲小朋友玩. 如果我, 我會帶4歲囡囡去 land. 因為起碼有佢 like 既人物....

你地會點選擇

THANKS

珍珠宮

真的,disneysea 果邊比較多d野,冇o甘適合小朋友玩law!!!
不過,真的,景方面,disneysea 係好外國景色feel ,我地一家人影的相出黎,覺得好靚架!!!
disneyland 果邊,其實同hk disneyland 大同小異,主要係character d 景點law!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-10-1 15:01 編輯 ]
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

首頁

尾頁

跳至