跳至

首頁

尾頁

大宅

佢星期三就會返印尼,而家agent仲同佢揾緊工,話而家工人好搶手,大家真係要好小心.....

小心呢個印妹,好眉好貌......
我工人(o岩o岩炒左),佢名叫WIWIDIA-Wxxx, ID:W9541xx(0)
星加波做左2年,我用左4個月(元朗),大家千析唔好請佢.....
偷婆婆錢,懶,經常傾電話及sms,成日講大話,態度好差,
佢似住印姐識講英文,以為好易揾工,態度好差,我o岩o岩跟手屋企野,發現好多野整爛哂,屋企好汚糟,佢張床好臭,返工第一個月就出左部新電話,由朝到黑不停傾,第三個月就比我發現佢原來有兩部電話添,冇心機做野,成日唔記得野,係我親身朋友面前妙咀妙舌,態度極差,最衰就係偷錢,仲講大話發誓,我肯定但冇證據,如果唔係我實報警.

複式洋房

我都剛剛炒左個賓賓, 又係有兩個電話, 唔單止講, 重不停sms, 係咪依家個個工人都一樣架, 有無需要講那麼多電話呀, 又話忙, 又話多野做, 重投訴多多, 都唔知佢係僱主定係我係。

複式洋房

好....等我同d fd講先~
主耶穌說:"我是葡萄樹,你們是枝子;常在我裏面的,我也常在他裏面,因為離了我,你們就不能作甚麼。"

大宅

我覺得宜家d工人好鬼恐怖,我成日見到個d打扮成滑板仔甘.個頭立得好"敬"一早湊完d小朋友返學就企係到傾計,一d都唔似係工人,有d就成日著埋d緊身衫牛仔衭(可能我個人傳統既諗汰)

大宅

原文章由 明恩 於 08-9-27 22:36 發表
好....等我同d fd講先~

巳經有受害者請左佢la~
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1702456&page=1#pid26863259

首頁

尾頁

跳至