跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 cloudybobo 於 08-9-4 10:31 發表

melody & jenny, 你睇下, 我哋上低三又有新成員 真係人強馬壯.....呵呵

車...有咩用者....
3日唔埋2日...d人又唔知潛左去邊.:;pppp:

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

啋~
六合彩未中,睇下今晚點再講你知啦
原文章由 cloudybobo 於 08-9-4 10:26 發表

終於都入嚟......你件事搞掂嘞? 中咗嘞
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你好,歡迎加入
原文章由 ethan'smum 於 08-9-4 10:27 發表
hi hi Jenny...我係新加入嫁...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 yinmelody 於 08-9-4 10:32 發表

尋日我老公放假.....
又係幫我手做野
我諗佢應該仲辛苦過返工....
但之前佢放左幾日假....
佢話向屋企既生活...好悶.
朝早起身就食野.跟住整下屋企野.....到晏就又訓.....
晏d再整餸煮下飯.....睇 ...

可能佢唔駛點湊女啦, 如果係我, 放假仲忙過返工, 由朝走到晚。
唉.......我唔知幾時先好似你咁....唔駛返工, 又有人服待呢??

複式洋房

我希望我可以多d時間入黎....
但份工好忙....因為我做merchandiser...

原文章由 yinmelody 於 08-9-4 10:34 發表

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 cloudybobo 於 08-9-4 10:36 發表

可能佢唔駛點湊女啦, 如果係我, 放假仲忙過返工, 由朝走到晚。
唉.......我唔知幾時先好似你咁....唔駛返工, 又有人服待呢??

岩岩8月尾又放假....都唔洗返學....
如果要湊埋囡返學...都幾辛苦架

子爵府

原文章由 ethan'smum 於 08-9-4 10:31 發表
同學仔....幾時開估呢....

暫時保持神秘先 你刪咗你個仔個名吖, 等佢哋估下邊個係你個仔麻??

子爵府

原文章由 ethan'smum 於 08-9-4 10:38 發表
我希望我可以多d時間入黎....
但份工好忙....因為我做merchandiser...

咦....咁你merchan咩架??

子爵府

原文章由 yinmelody 於 08-9-4 10:34 發表

係啦, d人都唔知去晒邊........話時話, 之前去北京嗰位媽咪都好耐無上嚟

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

所以要我唔返工,在家睇仔..真係mouth: mouth:
原文章由 yinmelody 於 08-9-4 10:32 發表

尋日我老公放假.....
又係幫我手做野
我諗佢應該仲辛苦過返工....
但之前佢放左幾日假....
佢話向屋企既生活...好悶.
朝早起身就食野.跟住整下屋企野.....到晏就又訓.....
晏d再整餸煮下飯.....睇 ...

超級版主

原文章由 cloudybobo 於 08-9-4 10:41 發表

係啦, d人都唔知去晒邊........話時話, 之前去北京嗰位媽咪都好耐無上嚟
e.你知佢去北京..都好好啦

超級版主

原文章由 JENNYSKY 於 08-9-4 10:42 發表
所以要我唔返工,在家睇仔..真係mouth: mouth:

困獸鬥丫嘛
下個星期3都唔洗返學.......佢又可以向屋企啦

子爵府

原文章由 yinmelody 於 08-9-4 10:43 發表
e.你知佢去北京..都好好啦

我記得佢話佢好忙, 要同屋企人分路去北京會合, 嗰時係學期尾, 估起上嚟都有2個月無上嚟嘞。

複式洋房

我唔識點刪咗個仔個名吖???

原文章由 cloudybobo 於 08-9-4 10:39 發表

暫時保持神秘先 你刪咗你個仔個名吖, 等佢哋估下邊個係你個仔麻??

超級版主

原文章由 cloudybobo 於 08-9-4 10:46 發表

我記得佢話佢好忙, 要同屋企人分路去北京會合, 嗰時係學期尾, 估起上嚟都有2個月無上嚟嘞。

佢上黎講架???
我好似無咩印象既???

超級版主

原文章由 ethan'smum 於 08-9-4 10:47 發表
我唔識點刪咗個仔個名吖???
你去返果度.
按----->編輯

複式洋房

我公司做handbag...

原文章由 cloudybobo 於 08-9-4 10:40 發表

咦....咁你merchan咩架??

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 yinmelody 於 08-9-4 10:27 發表

上左黎咁耐...依家先入黎.
又去攪人命呀
佢就係我......同班同學......媽媽

複式洋房

搞掂...

原文章由 yinmelody 於 08-9-4 10:47 發表
你去返果度.
按----->編輯

超級版主

原文章由 JENNYSKY 於 08-9-4 10:52 發表

首頁

尾頁

跳至