網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你的貨神洲送錯給我,很久都唔黎收......見字請盡快聯絡的

子爵府

好人好事
1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

大宅

回覆:神洲:SANDYWANWAN718

你真是好好啊!
我的貨不知邊個收了??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

因為件數好多呵...有成10件貨...我老闆開始睇唔順眼啦.......見字盡快回呵

翡翠宮

回覆樓主:

既然有佢淘寶id,最直接旺旺加佢同佢傾啦。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係wor~~~試下先

大宅

神洲真係越來越混亂, 這樣事情都會發生

我也很氣憤, 16號下單, 選了港快, 他們根本不理會你選那家快递, 自己幫我改咗做神洲送貨, 明明物流寫咗18號到港, 我送工商地址, 物流顯示19號派件, 居然今日星期三, 件貨都唔知去咗邊, 到依家我都未收到, 一直話幫我追緊, 但同時我係21號有第2張單落咗, 又係揀港快, 今次佢地無幫我改神洲, 用返港快, 我今朝已經收到, 你話離唔離譜

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我成日用都ok,但今次無拉拉送件貨比我全都不是我,我本身件貨到左,但他們又唔收返送錯個10件貨until now都在我那。。旺旺左個主人唔覆我

翡翠宮

adaleung0716 發表於 15-12-23 16:15
我成日用都ok,但今次無拉拉送件貨比我全都不是我,我本身件貨到左,但他們又唔收返送錯個10件貨until now都 ...

佢唔收陌生訊息,暫時通知唔到佢

翡翠宮

bnb 發表於 15-12-23 16:01

我也很氣憤, 16號下單, 選了港快, 他們根本不理 ...

要用港快速遞,咁用晉越集運好過神州啦,港快晉越屬同一間公司,首12續4,又唔呃秤,絕對唔會擅自轉快遞,因為無另一間揀。

#淘⼝令#长按复制这条信息,打开手机淘宝即可看到【晉越集運 】http://b.mashort.cn/h.61Fi4?sm=009d72

侯爵府

樓主好人好事

有無聯絡神州叫佢地搵番貨主? 可能會易搵啲

大宅

lyh80115 發表於 15-12-23 18:05
要用港快速遞,咁用晉越集運好過神州啦,港快晉越屬同一間公司,首12續4,又唔呃秤,絕對唔會擅自轉快遞, ...
點解晉越集運 無乜成交?無信心喎

翡翠宮

bnb 發表於 15-12-24 10:30
點解晉越集運 無乜成交?無信心喎

都有五鑽啦,港快就係佢哋旗下,點解要用神州嘅港快?另一方面睇,太多人用唔係好事,店大欺客;多貨時做唔切,效率低;晉越少貨,會得閒提我有賣家分單寄,唔洗收貨先知要運多轉,服務幾好。所以我比較鍾意用一般人氣嘅集運,呢度最常討論嘅集運就少用。

大宅

lyh80115 發表於 15-12-24 12:58
都有五鑽啦,港快就係佢哋旗下,點解要用神州嘅港快?另一方面睇,太多人用唔係好事,店大欺客;多貨時做 ...

可能我之前睇錯咗, 多謝介紹, 我會試下, 我今日終於收到貨。

大宅

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=16705938
是否她?

大宅

我都係揀咗全港集運--港快之前運多次都0K,今次佢哋幫我轉咗超丰,優速,我由20號打包下單,佢話三天到,到22號又話做冬早收,到24號一早就追,又話分開兩件貨,有一伴未到,追返全港又話齊,話咗要6點前趕要都冇理,再追又話送屋企就7一11點,等到快11點都冇個電話,客服又話今日會全部送出貨品。再聯絡大陸全港,又話25、26佢哋聖誕假,咁即係要28號,件貨都唔知去咗邊,如果唔見咗,有冇得追?

大宅

引用:你的貨神洲送錯給我,很久都唔黎收......見

原帖由 adaleung0716 於 15-12-21 發表
你的貨神洲送錯給我,很久都唔黎收......見字請盡快聯絡的
我也唔見了貨,幫朋友買,問緊神州,只可以等佢回覆。╮(╯_╰)╭

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

已叫神洲收貨收左成個星期都唔收呀

別墅

我上次都係咁...死口唔認送錯野 明明上面個地址都唔係我既...仲叫我拆開人地件貨影比佢.....跟住叫我PACK番掉去郵局寄=___=

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bnb 發表於 15-12-23 16:01

我也很氣憤, 16號下單, 選了港快, 他們根本不理 ...

我又係神洲, 20號下單, 到今天29號都仲未派到, 問掌鬼又話24-27假期, 呢1-2天會到, 叫我等下, 請問有咩辦法?

首頁

尾頁

跳至