自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解佢係咁大場合, 著西裝唔扣埋d "樓" 又成日雙手插袋, 好唔尊重人地咁

大宅

咁岩睇唔到,

本來好想睇下 碧咸 有咩絕技, 但係咁就踢左一腳

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

係呀我都話點解會咁.

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

May be his belly is too big and the buttons will burst if he buttons up and waves his hands.

珍珠宮

熱血金章

佢仲成日口up up, 非常多野講, 我對d英國申士好失望.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

大宅

倫敦8分鐘,我個人認為無咩驚喜.
可能將驚喜留返4年後.

侯爵府

好媽媽勳章

睇報紙又話big咸會表現 下腳法既 佢出黎做乜架
原文章由 toffeetong 於 08-8-24 22:09 發表
佢仲成日口up up, 非常多野講, 我對d英國申士好失望.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我以為佢肥得濟著西裝扣吾埋d "樓"

大宅

肥得濟好心佢就 訂做一套合身啦,
一d都唔似 英國人
話哂英國人係"身屎" 黎架嗎,
影衰哂d 英國人

伯爵府

畀面勳章

我覺得佢好肥彭feel.....

上到台好似R PAT PAT咁.....

BIG咸佢踢左一腳波咁大把....辛苦哂mouth:

唱英國國歌果陣仲唸住呀BIG咸老婆有份唱添
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

連我呢d唔太識禮儀既粗人
都覺得佢好"求其"
西裝唔扣埋d鈕:;pppp:

珍珠宮

覺得佢好市井....好似鄉下佬

英國表演好有風味, 好老土

不過中國都好老土, 頂唔順,
去到幾個亞嬸果part, 睇唔落... 唔識欣賞

亞邊個致詞時, 開頭都講"朋友們" 講講下始終改唔到口....口快講左"同志...朋友們"

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

係啦, 一d 都唔尊重大會!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

呢樣野...我又冇咩留意...
我老豆反而話佢冇咩禮貌..剩係同奧組主席(好似係)握手...唔同中國代表握手...佢話點都好...移交儀式就算唔係親手移交...同台都應該有d禮貌..握一個唔握另一個....

禁止訪問

男爵府

have you noticed he didn't grab hands with China representative on the stage after handover of the Olympic flag

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 bkfans 於 08-8-24 22:22 發表
佢一出場, 我已覺得佢好騎呢(行上台時兩級三級咁"檻", 仲要唔知一路講乜, 劉x都冇理佢) 三個男人企埋一齊, 得佢一個d扭fare開晒. 佢仲想將兩隻手插褲袋添. 佢d舉止有欠莊重, 好欠禮. ...

Yes...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我都見到佢上台時隻手好順意想放入袋,不過佢即刻回魂番黎係唔可以,隻眼即刻望其他人點放,我即刻笑左出黎!佢一定係慣性放入袋.佢真係好失禮.成個老粗甘款.

伯爵府

醒目開學勳章

我睇時都同老公講, o麥個倫敦肥佬咁尊重呢d嚴肅場合架:;pppp:
1. 接左支奧運旗後就單手交返支旗俾揸旗手
2. 西裝唔扣鈕, 就算幾熱幾呼住佢個肥肚腩都應該尊重場合要扣鈕吓
3. 淨係同奧委主席握手, 又唔同北京市長握手, 好似睇唔起中國人咁
4. 現在北京好凍咩 凍到要雙手時時插西裝袋
5. 行樓梯上去時, 唔係一級級行上去, 係2-3級一步咁行上去, 無里莊重:;pppp:

老公聽完我咁講, 係喎, 佢又真係有D失禮場合囉

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 咪咪兔 於 08-8-24 22:19 發表
覺得佢好市井....好似鄉下佬

英國表演好有風味, 好老土

不過中國都好老土, 頂唔順,
去到幾個亞嬸果part, 睇唔落... 唔識欣賞

亞邊個致詞時, 開頭都講"朋友們" 講講下始終改唔到口....口快 ...

您講個幾個亞嬸,係咪著祺袍個幾位??
哈哈哈,有一個著到好似景泰藍花樽,我已笑到暈,仲比我發現有一個好鬼似容x兒.
另竟然見到阿Rain. (希望我無認錯人 )

不過我最感動係肯亞選手拎金牌,全場一齊見証佢上台,我最鍾意.

首頁

尾頁

跳至