跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Mega box 爬行比賽 - 很激氣

爬行比賽要求穿運動衫, 帶泳裝進行比賽.本來開開心心, 仲幫BB買新衫比賽玩下, 留下一些回憶, 點知是一個大騙局!

一去到, 很多人, 心想點會有這麼多BB比賽
負責人叫排隊登記,之後坐下 等叫名.
之後有負責人叫細B組影相, 叫排一直線, 我已很奇怪, 因只有BB家人及朋友猛同小朋友影, 但沒有機構的人幫忙影相.
跟住叫我們坐番低
過了數分鐘, 便一人派一封信, 信的內容是 "抱歉, 你的BB不被取錄......."

當時反應是 "下", 我是參加 爬行比賽, 不是參加選美比賽.

我不知她們用什麼角度選擇BB, 我見有些很可愛的都是不被取錄, 我只是覺得這樣的安排實在過份. 好彩我只有兩公婆去,因很多BB mami 都叫了很多朋友, 家人到場, 點知無得爬, 多掃興!

但我已經覺得以後不想去mega box.

大宅

咁搞笑! 去到先話不被取錄??? 佢有冇解釋??? 如咁講, 應該唔止你一個係咁喎, 咁奇怪???

男爵府

影完相至唔被取錄, 咁咪即係利用bb幫個比賽做勢? 仲乜唔解釋原因???

洋房

哈!哈!呢個題開得好ar 當日真係好亂
我都有帶bb去,唔止兩公婆tim,仲有屋企人同朋友,不過好彩佢哋係重點行傢俬,若果唔係...不過我阿哥帶埋兩部想機去,就...
我最不滿係登記排隊都要45分鐘,跟住等咗一陣叫6-7個小朋友一組,數三聲,要小朋友玩,跟住評判就觀察邊啲入圍!阿仔由玩得好雀躍,等到發脾氣!佢唔係ready好哂ga,成日要你等,有小朋友ge人都知,小朋友冇咩耐性la!到佢數三聲,阿仔都玩厭咗個玩具lu 有啲入圍ge,原來唔識爬,都唔知佢個準則係點!我都好想阿仔有得爬,但係可惜技不如人,

[ 本文章最後由 yhappy 於 08-8-11 20:11 編輯 ]

http://www.xanga.com/yukimatthew

男爵府

好多媽咪都投訴呀! 除左以下條link, 仲有0708既媽咪都有不滿. Megabox今次真係超搵笨. 咁樣騙人去佢地個場到造勢, 好唔掂呀! 抵閙!!!!:;pppp: :;pppp:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1660316&extra=page%3D1

伯爵府

牛年勳章

係囉!
都無得爬,不如改名:造型大賞。
又無氣氛,又悶!
睇完封信都覺得搞笑,叫BB舉亞鈴搶答問題.....真係笑死我!
我無睇呀!唔知點搶答法呢?

大宅

我都係啦....開頭以為比咗相, 佢哋己經係 "簡" 好咗先叫我哋去, 搞到我鬼死咁開心, 仲要幫亞b買衫扮靚, 去到先知大鍋, 地方己經細啦, 仲鬼死咁多人, 亞b 連玩都未玩就出咗局啦, 仲搞到我亞爸亞媽行又唔係坐又唔係....真係不知所謂

複式洋房

有沒有方法可投訴, 我覺得是騙人去消費.

實在太過份. :;pppp:

大宅

咁都得?邊個機構攪架?係咪megabox?學阿占話齋'要鬧爆佢'

民房

垃圾安排!

首頁

尾頁

跳至