嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

妮飄尿片好用嗎?

大宅

Re: 妮飄尿片好用嗎?

好好用ga~
>>>>>????

大宅

暫時覺得最好用係佢 !

男爵府

me too!
Daisy媽咪 寫道:
暫時覺得最好用係佢 !

複式洋房

yes,good

禁止訪問

大宅

多謝各位媽媽的意見.

我的BB預產期於8月28日. 故應該買多少片初生尿片呢.

現在此網站做優惠(包送貨), 是否最平呢?

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

係呀!細碼都係膠面,好焗架!中碼開始就幾好,我個b都只係漏過一次大大.

複式洋房

新裝細碼都係棉面, my baby is using it now, very good ah.
曲曲 寫道:
妮飄舊裝初生/細碼/中碼都係膠面
新裝中碼/大碼就係棉面

你要睇清楚先好買
好易睇到個袋好透 
如果係細公仔(綠色/依家大碼係紫色)就係新裝
大公仔就係舊裝

大宅

How about the 妮飄 ordered thr' BK is "new version" or "old version"?

禁止訪問

複式洋房

Yes, I want to know about it.

Also, can anyone tell me how to identify new version and old version?

Thanks

dinosaur_bb2004 寫道:
How about the 妮飄 ordered thr' BK is "new version" or "old version"?

民房

新裝是不是mark"新發売", 包裝上的公仔不是真baby, 是畫的bb
妮飄有沒有bb club, 另儲包裝上的點點(point)有什麼用

複式洋房

hi Lmm,

Lmm 寫道:
新裝是不是mark"新發売", 包裝上的公仔不是真baby, 是畫的bb
妮飄有沒有bb club, 另儲包裝上的點點(point)有什麼用

妮飄有bb club, 儲包裝上的點點(point)有用,可以換禮物架!詳情要check下個club。包裝上有查詢電話25747631.

我無用妮飄,因為我個bb囝用左溜尿(唔知點解,可能"古古"會走位掛!)

複式洋房

Can check out from here :
http://www.nepia.com.hk

But last time the gal told me for this round of gift exchange would end in June.

nyyc 寫道:
hi Lmm,

[quote]
Lmm 寫道:

妮飄有bb club, 儲包裝上的點點(point)有用,可以換禮物架!詳情要check下個club。包裝上有查詢電話25747631.

我無用妮飄,因為我個bb囝用左溜尿(唔知點解,可能"古古"會走位掛!)

[/quote]

子爵府

畀面勳章

nyyc 寫道:

我朋友個仔用妮飄都漏尿, 我個女就冇事, 反而我用健力氏會鬆. 佢個仔就冇問題. 我覺得妮飄可能係軟身片, 所以較貼身, 岩女仔用多..男仔應該用返d硬身小小既片片, 冇咁易走位

複式洋房

價錢比PAMPERS棉柔平,質地拍住PAMPERS棉柔,我較喜歡橡筋衭頭設計有彈牲,唔駛KU住肚腩仔!

大宅

妮飄好用.依家nb同s size都有尿濕指示.
質地同pampers差不多..價錢又平d

首頁

尾頁

跳至