興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問用咩software, 將集體相的加入名, 用mouse click個人,就會顯示人名, 同咩software可以做到呢?

男爵府

原文章由 Cheerful 於 08-7-29 10:22 發表
請問用咩software, 將集體相的加入名, 用mouse click個人,就會顯示人名, 同咩software可以做到呢?

有好多網頁都好似你想要的要求, 他們大多數都係一o的 "flash" o黎o既, 格式係 ".swf "
例如呢個網頁 --> http://www.mangocake.com/site/tc/index.asp
Flash 軟件應該可以做到 ...
呢樣唔得, o個樣唔得, 呢樣唔准, o個樣唔准......牛耕田,馬食穀,老豆賺錢女享福。

洋房

回覆 #2 spmok1999 的文章

好多謝你的幫忙.........
冇錯, 類似你show的website....讓人知道邊個叫咩名.....
請問果個software是否叫flash...
同埋....

男爵府

原文章由 Cheerful 於 08-7-30 11:45 發表
好多謝你的幫忙.........
冇錯, 類似你show的website....讓人知道邊個叫咩名.....
請問果個software是否叫flash...
同埋....

呢樣唔得, o個樣唔得, 呢樣唔准, o個樣唔准......牛耕田,馬食穀,老豆賺錢女享福。

洋房

回覆 #1 spmok1999 的文章

再次多謝你的幫忙..........

首頁

尾頁

跳至