跳至

首頁

尾頁

大宅

English Time贊助商知道有些家長未能收到English VCD, 現在English Time 會安排同事聯絡你們安排.

另外, 他們還答應贊助我們書展的入場卷, 但因未能於7月20日提供. 所以如有家長需要入場, 請當English Time(Ms. Cheris)聯絡你們時, 同她們講, 她們會安排同事免費帶你們入場...

****請大家不用買書展入場卷了******************

別墅

e...我無去生日會,但係我會去書展搵BB書
可唔可以免費入場呢

7月12日出世3.19kg  滿月4.86kg 兩個月5.5kg 四個月6.6kg

大宅

原文章由 睡公主~ 於 08-7-22 10:35 發表
e...我無去生日會,但係我會去書展搵BB書
可唔可以免費入場呢

I would like try it. Please PM your phone no and name to me.

And I try to reply all you guys on 24 July.

Since I'm busy for these two days.

大宅

原文章由 jackie_lau2000 於 08-7-22 10:22 發表
English Time贊助商知道有些家長未能收到English VCD, 現在English Time 會安排同事聯絡你們安排.

另外, 他們還答應贊助我們書展的入場卷, 但因未能於7月20日提供. 所以如有家長需要入場, 請當English Time(Ms ...

係咪粉紅張紙, 我忘記去攞添..

我都有興趣去書展呀...

別墅

PM左俾你啦

真係唔該晒你呀!
麻煩晒!

7月12日出世3.19kg  滿月4.86kg 兩個月5.5kg 四個月6.6kg

複式洋房

我book 不到去生日會,但係我會去書展搵BB書 & 教材.
可唔可以都免費入場呀!

大宅

真係麻煩晒jackie 呀!

http:/myblog.yahoo.com.hk/cory-cory

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

jackie_lau2000 : 我己PM比你,如你有時間麻煩覆覆我啊!Thanks a lot

複式洋房

點聯絡呀? Please PM me, thanks!
原文章由 jackie_lau2000 於 08-7-22 10:22 發表

另外, 他們還答應贊助我們書展的入場卷, 但因未能於7月20日提供. 所以如有家長需要入場, 請當English Time(Ms ...

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

jackie_lau2000 : 我己PM比你,
麻煩覆覆我啊!Thanks a lot
I have go to party

大宅

All guys please check PM.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

原文章由 jackie_lau2000 於 08-7-24 16:46 發表
All guys please check PM.

I can't received your PM

別墅

我都無收到pm呀~~~

大宅

我尋晚去了書展, 係Ms. Cheris帶入場的, 不過我覺得有被搵笨既感覺, 坦白講, 我早知佢地會sell我野, 但係佢只係可以帶我去hall 5兒童天地, if 我落hall 1係要買飛先入得! 後來我話我約左朋友在hall 1, 佢都肯借個pass比我落去, 但我又要再上番hall 5還pass, 早知係咁, 我就自己比錢飛啦, 書展又迫, 上上落落一路比老公炳到頭痛!! 唉~~

大宅

佢地都有打俾我呀....我當時未知hubby決定都剩係玀低Ms. Cheris同助手既電話咋...

跟住我問hubby佢話實係用staff pass帶入場,佢話好多exhibitor都會用呢招(佢原來以前都試過俾其他exhibitor
咁樣"邀請"過),佢覺得唔係幾好,話係去不如買飛入去啦, 加上呢幾日都比較忙,所以我地雖然好想去書展,最後都係無去度...

原文章由 hildakam 於 08-7-26 18:16 發表
我尋晚去了書展, 係Ms. Cheris帶入場的, 不過我覺得有被搵笨既感覺, 坦白講, 我早知佢地會sell我野, 但係佢只係可以帶我去hall 5兒童天地, if 我落hall 1係要買飛先入得! 後來我話我約左朋友在hall 1, 佢都肯借個pas ...
My lovely boy Andrew was born!
He is a July piggy!

viv-viv = andrew-mama

大宅

吓? 唔係啩? 5 樓都可以去其他樓層咖喎???

大宅

唔係ga, 落到hall 1都有問我地攞飛check ga!!

原文章由 mablewong2003 於 08-7-29 22:52 發表
吓? 唔係啩? 5 樓都可以去其他樓層咖喎???

大宅

咁我著數左啦! 行完五樓, 我仲落埋去睇書展.

男爵府

我PM左你,但我收唔到你PM

首頁

尾頁

跳至