自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:之前我已經發過文講元朗廣場既越棧:http://

原帖由 月如 於 15-10-15 發表
之前我已經發過文講元朗廣場既越棧:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=13388309 ...
市場講供求,最終佢哋會自食其果。

伯爵府

回覆:元朗越棧痴孖筋 - 死性不改喝罵客人

點解無人投訴啲職員?真係超衰!

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

push, 元朗大把選擇, 佢咁做衰自己都冇符

別墅

一早已black list

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

乜而家做到可以當面鬧客咁威? 以往多數都等客走咗先口up up啫……唔怕俾老闆鬧佢趕客㗎?

子爵府

引用:段片睇得出個食客都唔係小野果D黎嫁wor~食

原帖由 trustme128128 於 15-10-15 發表
段片睇得出個食客都唔係小野果D黎嫁wor~
食客大大聲指住D員工黎鬧,
好彩個客唔小野,職員咁做都抵比人鬧返轉頭!如果遇正個又林又怕事佢地咪得逞囉!
利申:從未食過呢間野,次次經過佢分店陣牛肉味又騷又臭,經過已經唔開胃!

複式洋房

Edithcsm 發表於 15-10-15 13:50
乜而家做到可以當面鬧客咁威? 以往多數都等客走咗先口up up啫……唔怕俾老闆鬧佢趕客㗎?

...
我上次自己親身目睹, 佢哋會圍住客鬧, 個客走咗仲一齊繼續數個客, 似乎忘記其他食客仍在, 仍然睇住佢哋點樣背後大大聲鬧客, 我唔知佢哋管理層知幾多, 好可能一般人受氣走咗, 最多以後唔幫襯, 未必會投訴上去咁麻煩, 特別係老人家, 邊識咁多。

過門都係客,成班職員呢方面真係好團結,一致槍口對外,趕客。

林月如

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

引用:Quote:Edithcsm+發表於+15-10-15+13:50+乜

原帖由 月如 於 15-10-15 發表
我上次自己親身目睹, 佢哋會圍住客鬧, 個客走咗仲一齊繼續數個客, 似乎忘記其他食客仍在, 仍然睇住佢哋 ...
好多時投訴都冇用,因為連個老闆都係咁衰,唯有永不再幫襯。

水晶宮

首頁

尾頁

跳至