影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

又得獎

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

引用:又得獎

原帖由 doll100 於 15-11-19 發表
又得獎
肥返d靚仔好多

水晶宮

引用:其實大家有無睇生活啟示錄,比起偽裝者,大

其實大家有無睇生活啟示錄,比起偽裝者,大好時光,我覺得好睇好多,而且有d位都幾搞笑,你地試下睇,比D評 ...
之前睇左小小,見個女主角好似麻麻地,所以都無追,得閒再dl黎睇下先

大宅

c.vieri 發表於 15-11-19 17:53
之前睇左小小,見個女主角好似麻麻地,所以都無追,得閒再dl黎睇下先

...

千祈唔好嫌棄女主個樣同胡歌唔夾,但睇落去會發覺女主演技俾人既感覺舒服,真實唔造作。可能因為佢現實中試過有姊弟戀,之前作品又演過姊弟戀,所以佢演既話比較 自然同適合。其實睇飽家明舒服過睇袁浩,佢似飽家明多d law。

水晶宮

引用:Quote:c.vieri+發表於+15-11-19+17:53+之前

千祈唔好嫌棄女主個樣同胡歌唔夾,但睇落去會發覺女主演技俾人既感覺舒服,真實唔造作。可能因為佢現實中 ...
返去dl黎睇下

大宅

回覆:有無人鍾意胡歌啊

雖然女主角黎講時光係養眼d,但生活真係係好睇過時光,又幾好笑

大宅

引用:又得獎

又得獎
雖然佢眼皮個疤幾明顯,但完全唔影響佢個樣,一樣覺得好靚仔呀

大宅

引用:胡歌身型氣質著得靚過男模

原帖由 rose-mag 於 15-11-19 發表
胡歌身型氣質著得靚過男模
因為佢又夠高,好似185?真係好正

大宅

FSBN 發表於 15-11-19 19:35
雖然佢眼皮個疤幾明顯,但完全唔影響佢個樣,一樣覺得好靚仔呀

係牙,里面有時D情節幾較笑,佢係里面好靚仔,加上d casual wear, 簡直無法無天。

公爵府

http://www.bilibili.com/video/av1694487/

粉絲好有才,用胡歌以前D角色去COS瑯琊榜入面既角色,連郡主、般若都用翻胡歌自己D角色,好好笑

梅长苏-梅长苏
易小川-靖王
宇文拓-誉王
郭靖-蒙挚
飞蓬-郡主
杨六郎-林殊
李逍遥-飞流
孟西漠-秦般若
景天-言豫津
董永-萧景睿
马承恩-夏冬
恶念元神-夏江
龙阳-祁王
善念元神-宫羽

公爵府

FSBN 發表於 15-11-19 19:38
因為佢又夠高,好似185?真係好正
喺啊,185,不過有D駝背

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:胡歌正啊大陸劇男星我只中意胡歌、霍建華、

原帖由 wyl 於 15-10-02 發表
胡歌正啊大陸劇男星我只中意胡歌、霍建華、鍾漢良,不過霍同鍾都唔係大陸人 ...
英雄所見略同

大宅

rose-mag 發表於 15-11-19 14:14
我睇過少少,其實生活啟示錄故事有深度,係幾唔錯,唔好太介意閆妮個樣太大媽,佢演技好,而且佢實際真係大 ...

其實呢睇完瑯琊榜禁虐既戲,睇生活啟示錄可以調理一下,解下憂鬱。套戲里面表達左唔少野,例如愛情婚姻入面唔單只有愛,仲有包容同信任。追求滿足物質上既慾望而錯過單純平谈既幸福,背叛家庭既社會現象。。。。。。而且有D情節幾温馨同埋感動

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:rose-mag 發表於 15-11-19 14:14 我

其實呢睇完瑯琊榜禁虐既戲,睇生活啟示錄可以調理一下,解下憂鬱。套戲里面表達左唔少野,例如愛情婚姻入 ...
呢d情節好有啟發,好過一味靚仔靚女發花痴果d無聊劇,我成日覺得電視劇又好電影又好,唔係拍嚟玩,多少要有社會責任,反映現實之餘,亦應係有正面意識,而家好多電視劇電影都係為拍而拍,睇完都冇嘢帶走,觀眾又點會記得?

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:有無人鍾意胡歌啊

尋日攞獎好靚仔,佢官仔骨骨打扮好紳士。

王國長老

回覆樓主:

仲有,原來尋晚有詩詩。

大宅

rose-mag 發表於 15-11-19 23:36
仲有,原來尋晚有詩詩。

好靚套西裝

大宅

回覆樓主:

風中雖然有原配音聽,但如果tvb配得好,都有興趣聽廣東話。聽左女主既廣東話配音配得幾好,補返女主演技上既不足,不過九爺把聲本身係仔聲,聽到佢巳經嘗試跟住個角式特質去配,但都係唔太夾,應該同霍既配音員對調會好少少

大宅

回覆樓主:

王國長老

doll100 發表於 15-11-20 01:35

發神經,邊個粉絲話用自己一生幸福換偶像走在一起

首頁

尾頁

跳至