影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆:有無人鍾意胡歌啊

E+追緊大好時光,睇左幾集都Ok。

侯爵府

c.vieri 發表於 15-11-18 15:30
E+追緊大好時光,睇左幾集都Ok。

頭十零集仲OK, 後面好悶, 我要飛住來睇先捱完

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

引用:Quote:c.vieri+發表於+15-11-18+15:30+E+追

原帖由 tsewong 於 15-11-18 發表
頭十零集仲OK, 後面好悶, 我要飛住來睇先捱完
劇情有d老土

侯爵府

cheapbombom2015 發表於 15-11-18 07:23
有朋友推介我看瑯玡榜,但我看了故事大綱覺得幾悶咁。

推介比我個個男人,話頭5集佢都睇5明,所以仍猶豫中 ...
剩睇故事大綱確係唔吸引,頭5集也不算精彩,了解左人物關係才看會比較好。但後面確實好好好好睇,2015必看神劇。

行到水窮處 坐看雲起時

大宅

Paris 發表於 15-11-18 19:11
剩睇故事大綱確係唔吸引,頭5集也不算精彩,了解左人物關係才看會比較好。但後面確實好好好好睇,2015必看 ...

嚇親我,以為你講緊大好時

大宅

引用:Quote:原帖由 FSBN 於 15-11-17 發表仙劍1

原帖由 rose-mag 於 15-11-18 發表
我以前都迷rpg game, 不過係大部份台灣日本多,金庸群俠傳有冇玩過?又玩過明星志願,日版就育成遊戲,仲有 ...
金庸群俠傳係咪野球拳果隻呀,好好玩呀大陸有d都唔差,我有一排係咁玩,好似絕代雙嬌都好玩,你答唔同既野有唔同既結局,我都玩左幾個版本

複式洋房

我很少睇大陸劇,無意之中睇了“瑯琊榜”,即時迷上了胡歌!話時話你哋覺唔覺劉樺個仔同胡歌幾似樣

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 rose-mag 於 15-11-18 發表我

原帖由 FSBN 於 15-11-18 發表
金庸群俠傳係咪野球拳果隻呀,好好玩呀大陸有d都唔差,我有一排係咁玩,好似絕代雙嬌都好玩,你答 ...
係呀,就係野球拳,要練功挖地種花,日本台灣d育成又係,選唔同行動答案都影響結局,有個唔記得叫咩有成百個結局,玩完又玩都玩唔晒咁多個。大陸點解少玩係以前台灣日本比較多同平,大陸好多要上網玩,驚中毒。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

公爵府

引用:戲外既相

原帖由 doll100 於 15-11-18 發表
戲外既相
好靚仔

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

胡歌身型氣質著得靚過男模

複式洋房

回覆:rose-mag 的帖子

大宅

super阿豬媽 發表於 15-11-19 02:52
我很少睇大陸劇,無意之中睇了“瑯琊榜”,即時迷上了胡歌!話時話你哋覺唔覺劉樺個仔同胡歌幾似樣

...

試過俾friends 睇佢D相,以為係外国人

大宅

回覆樓主:

呢幅好似外國人

大宅

回覆樓主:

佢身型係個衣架。我中意睇佢着悠閒裝,應該係私家野卦,係佢自己既品味,唔錯。反而平時服裝造型師比佢着既衫有d大陸feel

公爵府

最近胡歌太瘦了,尤其個面,一笑就青筋都凸出離了,希望佢肥翻少少

大宅

古裝頗佳。時裝一般。

大宅

回覆樓主:

其實大家有無睇生活啟示錄,比起偽裝者,大好時光,我覺得好睇好多,而且有d位都幾搞笑,你地試下睇,比D評語吖。

王國長老

doll100 發表於 15-11-18 22:04
其實大家有無睇生活啟示錄,比起偽裝者,大好時光,我覺得好睇好多,而且有d位都幾搞笑,你地試下睇,比D評 ...
我睇過少少,其實生活啟示錄故事有深度,係幾唔錯,唔好太介意閆妮個樣太大媽,佢演技好,而且佢實際真係大胡歌11年半,戲入面又好似刻意要佢個形象搞到好師奶咁,但其實感情流露好自然,我見有人喺貼吧講套戲救咗佢嘅婚姻,但我暫時未有時間搵番由頭到尾睇。

大宅

doll100 發表於 15-11-19 12:24
佢身型係個衣架。我中意睇佢着悠閒裝,應該係私家野卦,係佢自己既品味,唔錯。反而平時服裝造型師比佢着既 ...

今日最新

侯爵府

親子王國15週年勳章

近來好喜歡胡歌,連煲幾套佢的劇,搞到被屋企人投訴:做乜又是呢班人,大陸冇演員了咩
轉左睇他來了請閉眼,點知又見王凱同謝玉
胡歌好高挑,身形好好,不過我喜歡佢宗主同九爺的造型多點,好儒雅,謙謙君子,溫潤如玉

habe    發表於 15-11-20 13:49
Paris    發表於 15-11-19 22:52

首頁

尾頁

跳至