自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:Loreal Mythic Oil 原價 $280, 卓悦 $89

想買好耐

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:+本帖最後由+mymarigold+於+15-10-2+18:20+

原帖由 mymarigold 於 15-10-02 發表

用開 Loreal Mythic Oil 嘅JM,卓悦做特價 $89/125ml, 我 ...
多謝你呀JM 買咗即刻試用兩天效果好好,真心多謝推介不過可惜買到一支

公爵府

引用:Quote:原帖由 mymarigold 於 15-10-02 發表

原帖由 annlee 於 15-10-05 發表
多謝你呀JM 買咗即刻試用兩天效果好好,真心多謝推介不過可惜買到一支

...
別客氣!

我每晚洗頭,吹頭前用呢支油打底,頭髮無咁傷,同埋順滑柔軟唔打結

子爵府

回覆:Loreal Mythic Oil 原價 $280, 卓悦 $89

我用ice cream 都好好,不過係玻璃樽,唔方旅行用,另外innisfree 都好正,陣香薰味好舒服

男爵府

回覆 mymarigold 的帖子

多謝你報料呀!我正好打算在 Amazon 買,要 USD$14.91 (~HKD120),慳返.
世俗艱難,相互體諒就好

大宅

引用:回覆 mymarigold 的帖子多謝你報料呀!我正

原帖由 amk650191 於 15-10-06 發表
回覆 mymarigold 的帖子

多謝你報料呀!我正好打算在 Amazon 買,要 USD$14.91 (~HKD120),慳返.
請問有冇link?

男爵府

tachiya 發表於 15-10-7 13:41
請問有冇link?
PM.

題外話,如果你去開 Amazon,可考慮買埋:

最近特價,聞說幾好用
Emjoi Micro-Pedi Nano Callus Remover -- US$19.52
Emjoi Micro-Pedi Refill Rollers - (Extra, Super & Xtreme Coarse) - Pack of 3 -- US$9.95

在香港買 vertical mouse 幾貴,我長間用 mouse,試過幾個牌子,呢隻比教經濟實惠
Anker® Ergonomic Optical USB Wired Vertical Mouse 1000 / 1600 DPI, 5 Buttons CE100 -- US$13.99
世俗艱難,相互體諒就好

男爵府

虎到金來勳章

amk650191 發表於 15-10-7 13:59
PM.

題外話,如果你去開 Amazon,可考慮買埋:
我都想要, tks.

amk650191    發表於 15-10-7 14:52

禁止訪問

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至