嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Elidel 濕疹膏 - 沒有類固純

我想推介試用: Elidel 濕疹膏 - 沒有類固純 **
我個女都試過d濕疹好嚴重! 出哂水, 流膿, 結焦. D皮膚會好乾.
之前試過好多種方法 eg 塗: 凡士林, 屈臣士冷霜,人奶 ..etc.
見到小朋友咁會好心痛.

用左之後, 依家d皮膚滑番, 沒有紅,痛etc.
有疑問, 可pm我分享心得

民房

Re: Elidel 濕疹膏 - 沒有類固純

Shermin
我阿B現在都是用這隻药育膏,但簡中也有番發,但情况較輕微。如疹疹好紅,我先用有類固純的,一不紅就用Elidel, 你是否這樣用呢?請分享。你阿B又有冇番發呢?重有你阿B頭頂有冇濕疹呢?有冇用Elidel 在頭頂呢?但我都推介用這隻药。

民房

Shermin
我阿B現在都是用這隻药育膏,但簡中也有番發,但情况較輕微。如疹疹好紅,我先用有類固純的,一不紅就用Elidel, 你是否這樣用呢?請分享。你阿B又有冇番發呢?重有你阿B頭頂有冇濕疹呢?有冇用Elidel 在頭頂呢?但我都推介用這隻药。

複式洋房

請問你個 bb 幾大呀? d 疹係咪生係面仔? 隻藥用左幾耐先好返, 聽講隻藥係好嚴重先用佢, 係咪架?

男爵府

May I know how much and where can I buy it.

Thanks.

October

男爵府

我都想知呀!!! 因我阿B依家三個月, 出到成塊臉都紅卜卜. Thanks!!!

民房

HELLO !Shermin

我想知道那裡可買到?價錢?

大宅

唔該可唔可以話埋我知....
aliceccyl 寫道:
HELLO !Shermin

我想知道那裡可買到?價錢?

大宅

My boy is also using this cream. The rashes will come back again sometimes (but not very often). I bought the cream from the Paediatrician overseas (I am now overseas) and it costed me about HK$230 per tube. I guess that it is probably costing the same in HK.

洋房

我係藥房買HK$16X一支.

禁止發言

複式洋房

我在藥房買$160
之前試過好多方法. 不過一搽呢隻藥膏, 第二日就好.
但會返發.

首頁

尾頁

跳至