想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有沒有人用了cleanplan 計了排卵期,一日後做, 都生女

如題

大宅

Re: 有沒有人用了cleanplan 計了排卵期,一日後做, 都生女

冇計排卵期,但係做咗一次,就係女喇
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

複式洋房

Re: 有沒有人用了cleanplan 計了排卵期,一日後做, 都生女

原來CLEANPLAN, 真係可以咁店, 用了99% 生仔

伯爵府

淇淇,

When do you do your homework after you checked +ve with ClearPlan???????

大宅

Dear All,

我都剛剛買了ClearPlan,這是我第一次買的,今天是我M的第二日,我想問什麼叫+VE,係咪見到有兩條好明顯的線呢?係咪見到兩條線就可以開工,因我有時聽你地講有分深色和淺色,咁應幾時開工呀,我好想生個女

洋房

我想生女, 咁樣點用運用呢樣野?
淇淇 寫道:
原來CLEANPLAN, 真係可以咁店, 用了99% 生仔

首頁

尾頁

跳至