婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆:hanihani 的帖子

你好愛你c6架?結咗婚無得講,但係如果岩岩拍拖我男友咁同我講他家姐咁痴線又偷公司咁多錢,我一定唔會同呢個男人拍拖,容乜易下次搵著我男友甚至我黎搞。

大宅

babyhoi 發表於 15-7-28 15:46
我想問你姑9幾歲&大概咩樣架?
有冇話似咩類型?魯芬?細細粒?
有個look幻想下可以睇得投入啲
姑9接近30歲,長頭髮,黑皮膚,眼正常size,鼻大,嘴大,身高16X。本身偏肥,初時見面好MK,無耐就學人扮ABC學人KEEP FIT!

大宅

ky0416 發表於 15-7-28 15:51
咁佢兩老咁都唔肯面對現實就佢死佢事啦
為咗一件垃圾攪到另外兩個仔女走哂
呢樣嘢真係唔抵幫
所以呢樣野我都係百思不得其解!

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

大宅

回覆 hanihani 的帖子

真係咁既人都有 繼續留毛

大宅

sizzlers 發表於 15-7-28 15:47
btw 好奇問下, 點解你c6一家搬屋搬得咁容易, 今日簽約去買床褥, 買完番屋企執嘢, 第二日就可以搬屋?

...
因為好近,所以一日就搞掂曬!同埋個地產佬係C6朋友介紹!所以好快搞掂曬!
因為新屋到人地岩岩裝修好,已經有好多家私係度!

大宅

flori 發表於 15-7-28 15:54
你好愛你c6架?結咗婚無得講,但係如果岩岩拍拖我男友咁同我講他家姐咁痴線又偷公司咁多錢,我一定唔會同呢 ...
我都真係好愛佢架!但我未見佢家姐前,佢已經同我報左案話佢家姐係能人所不能!我自己都打左個底,但點知原來係咁誇張咁世界級!
咁做錯事既係佢家姐,唔係我C6,咁我C6同姑仔加62的確係對我幾好!
當然後期我會再寫埋更多野,我同C6都有因為佢家姐而吵交好多次!
好彩C6同姑仔都有意識係唔會幫佢執手尾!咁我先嫁得過C6咋!

男爵府

引用:Quote:suetyiubb+發表於+15-7-28+15:32+Wel

原帖由 hanihani 於 15-07-28 發表
呢座山我相信已經無人能超越咁高真係好羞家,我外家知道有個咁既人都問我點解可以同佢住左幾個月!
...
你應該都好順得人,比我就以後唔想見到佢.
留毛繼續追

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 hanihani 的帖子

叉錯腳趺左落落瀑布到 >> 笑咗

rosaki    發表於 15-7-31 18:14

大宅

我的育兒心得勳章 DHA勳章

hanihani 發表於 15-7-28 15:52
事件(七)遊學團後趣聞上集
話說又咁快姑9去遊學團離開左香港個幾月!
大家唔好以為佢走左個幾月就好平靜!
遊乜學,真係sai氣,根本乜都學唔到

珍珠宮

「竟然自己叉錯腳趺左落落瀑布到! 之後人地就報警叫救護車來救佢,姑9被救起時就發顛話被人推落去! 但周圍唔識佢既人係睇住佢行得太開自己趺落去!」

純粹好奇,樓主你點會知道呢d事情的細節同真相?照計你地訊息來源就係你6299,而你6299就係聽你姑9講。咁你姑奶當然會顛倒是非黑白,話比你6299知佢係被人推落去。你地又會知有其他人證見到佢係自己叉錯腳?你姑9講埋?蠢成咁?

男爵府

其實你6299個底都好勁喎, 比極都有, 唔怪得有人會咁放肆啦...人地心諗, 唔拎就真係傻啦

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

留毛~

男爵府

mrschocolate 發表於 15-7-28 16:14
「竟然自己叉錯腳趺左落落瀑布到! 之後人地就報警叫救護車來救佢,姑9被救起時就發顛話被人推落去! 但周 ...

haha 呢位jm, 我都有同樣疑問......
等同我之前問搬屋問題, 今日簽完租約去買床褥, 買完番屋企執嘢, 聽日就搬入新屋,
講真, 唔知各位jm 試過去旅行執喼, 有時執喼都執到好夜, 何況要搬成頭家?

mrschocolate    發表於 15-7-28 16:26

大宅

suetyiubb 發表於 15-7-28 16:02
你應該都好順得人,比我就以後唔想見到佢.
留毛繼續追
我忍耐力比較高,同埋比較就得人!我依家已經無再見到姑9

suetyiubb    發表於 15-7-28 16:35

男爵府

畀面勳章

回覆:世界級姑9(超長篇..) #79 New

/追

大宅

mrschocolate 發表於 15-7-28 16:14
「竟然自己叉錯腳趺左落落瀑布到! 之後人地就報警叫救護車來救佢,姑9被救起時就發顛話被人推落去! 但周 ...
因為呢件事係姑仔講比我知!因當時個遊學團,姑仔朋友亦有去參加!當時姑仔朋友聲稱睇住佢自己差錯腳趺落去!咁當時發生事個領隊都要跟埋去醫院!
咁但係現場時我姑仔朋友都係度!姑9當然無講啦!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:世界級姑9(超長篇..) #79 New

留毛22

[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

大宅

sizzlers 發表於 15-7-28 16:24
haha 呢位jm, 我都有同樣疑問......
等同我之前問搬屋問題, 今日簽完租約去買床褥, 買完番屋企執嘢, 聽日 ...

姑9趺落瀑布問題我上面回左啦!#97 JM有興趣可以去睇下!
因為之前話賣樓時,佢地已經有執左某部分!咁但你交樓時都會中間有段時間!
咁其他人點執我唔清楚,但就真係6299加我C6都係得四袋紅白藍大袋野!
姑9佢自己就大約十箱野左右!
我同C6去旅行都係上機前執,可能我地執得好求其。

而且之前執左某部分呢D份係我覺得唔需要交代太多,好似拖到好長咁。
所以我都精簡左,盡量一篇過快D!但搬屋真係快手,後尾我同C6搬走都係今日執野聽日搬!

大宅

草八刀 發表於 15-7-28 16:14
其實你6299個底都好勁喎, 比極都有, 唔怪得有人會咁放肆啦...人地心諗, 唔拎就真係傻啦
...
聽C6講,係佢地以前有草落左D!但依家已經被姑9敗曬!

首頁

尾頁

跳至