自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我兩隻野話好好味~~好濃朱古力味

昌昌賣緊好似.... 大約 $17 ..唔係好記得..

有6支

珍珠宮

係唔係個表面黑啡色好重朱古力味,內裡是淺啡色的朱古力雪糕這個呀?
如係,我都有食過,真係勁好味,但我係阿波蘿買的,10元有5枝喎,你咁貴!

公爵府

我又唔覺佢有深啡同淺啡喎

成支內外都係深啡丫...

一盒有六支..唔係散裝..唔知有無唔同呢:p

珍珠宮

原文章由 tabo0890 於 08-6-20 15:40 發表
我又唔覺佢有深啡同淺啡喎

成支內外都係深啡丫...

一盒有六支..唔係散裝..唔知有無唔同呢:p

咁係咪內裡係雪糕,定係整枝都係像橙汁冰條這種的呢?
我講這條都係阿波蘿出的,包裝啡白色!

男爵府

我上星期都買左, 係大昌買滿$20雪糕產品加$10就有一盒6支, 出面係脆皮, 內面係雪糕, 好味, 好抵

公爵府

你係唔係講緊成條都係朱古力味又唔係雪糕又唔係脆皮...好似橙冰咁......一盒有6支...包裝係透明架?我昨天都買左一盒$11.9,買滿$20雪糕產品加$10有一盒(大昌)....我今日試過真係好好味...我地成家都好鐘意食朱古力...等我聽日再買多一盒先

公爵府

原文章由 maggie0043 於 08-6-20 23:21 發表
你係唔係講緊成條都係朱古力味又唔係雪糕又唔係脆皮...好似橙冰咁......一盒有6支...包裝係透明架?我昨天都買左一盒$11.9,買滿$20雪糕產品加$10有一盒(大昌)....我今日試過真係好好味...我地成家都好鐘意食朱古力... ...

thx 你丫~~係你形容呢隻喇

幾經辛苦響堆膠袋度搵番昌昌個膠袋...
張單重響度...真係 $11.9

我個女話佢好朱古力丫~~~ 聽日再買

大宅

原文章由 maggie0043 於 08-6-20 23:21 發表
你係唔係講緊成條都係朱古力味又唔係雪糕又唔係脆皮...好似橙冰咁......一盒有6支...包裝係透明架?我昨天都買左一盒$11.9,買滿$20雪糕產品加$10有一盒(大昌)....我今日試過真係好好味...我地成家都好鐘意食朱古力... ...

我前兩日都有換左一盒, 真係好好味, 今日再去,
已經賣晒

複式洋房

我前兩日都係買滿$20加$11.9換左一盒,我食左一啖,都唔差,因為我好好飽,但又想試,所以係老公度咬左一啖 ,
大昌特價,d野真係好鬼平..

公爵府

係丫..昌昌有d野係幾平..
好似辛牌辣麵咁...好似11蚊左右三包
超巿成五蚊包..

首頁

尾頁

跳至