自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我諗個老婆都係鬱左好耐先會係咁!!
"大家都係女人,你明白啦!!"
心銘開心遊樂園寶貝心銘豬

伯爵府

畀面勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp:

伯爵府

畀面勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp:

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

呢條正老淫蟲
快d揾佢張相出嚟啦
等大家認吓佢

大宅

睇黎兔兄同兔嫂對警隊睇法都一致..........咁負面

原文章由 sonic04 於 08-6-16 22:18 發表
警察除咗識得除人的衫(首)身外

原來仲有強項
原文章由 金兔 於 08-6-16 13:33 發表
警察果然唔同啲
如果白兔夠pop咁樣佢一定死定

大宅

睛靈勳章

個死佬真係賤人, 因住玩得太開心会馬上風呀, 到時佢就知!!

講開又講呀, 希望大家唔好"差佬, 差人, 差婆"咁叫啦, 聽嗰個好唔舒服. 以前"當差"就好, 起碼啲人(尤期係古惑仔)都会合作啲, 客氣啲. 今時今曰返工要帶埋亞爸亞媽, 成曰比人閙. 抄牌又閙, 你自已泊好啲或守規則咪抄唔到你囉. 比機会唔抄就唔駛閙, 唔比機会就鬧到反肚. 又話自已係立稅人, 又話賊唔見你拉. 我都想去拉大賊, 我都要交稅, 你係咪想香港多賊呀?

有位人兄話除咗除衫搜身都重有強項, 葉繼歡都係係街比人截停查問先捉到. 你估我地好想搜身查証, 有好多人爭政府錢比人通緝都唔知. 唔通啲大賊会係額頭寫往"我係壞人"咩. 搜身你估唔污糟, 有好多道友全身都爛肉, 又臭又流"龍", 比佢支針拮到重有排驚. 兩公婆鬧交, 做仔唔做功課, 山邊啲狗吠, 樹上啲雀嘈, 住村屋落的士比狗圍, 大厦停電摸黑送女朋友上樓後自已落樓落到驚, 假期下午6點投訴鄰居閉門打牌, 打風(住村屋)屋企水浸......等, 全部報警. 点做呀?

係咪全部警察都係壞人, 全部包二奶, 無人家庭幸福? 做老板, CEO, 寫字樓, 教師, 推銷員, 攞綜援全部都好人, 家庭幸福? 邊行都有賤人, 希望大家明白.

公爵府

好媽媽勳章

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

侯爵府

cheap ass....:;pppp: :;pppp:
Poor daughter and her mom... I hope she get better la. Don't upsad because of that ass la.
:-D :-D :-D :-D

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 KathieCHIU 於 08-6-17 01:24 發表
個死佬真係賤人, 因住玩得太開心会馬上風呀, 到時佢就知!!

講開又講呀, 希望大家唔好"差佬, 差人, 差婆"咁叫啦, 聽嗰個好唔舒服. 以前"當差"就好, 起碼啲人(尤期係古惑仔)都会合作啲, 客氣啲. 今 ...
我姨丈都係警察, 我都好明當差嘅苦處. 當然唔係所有警察都衰啦, 我姨丈又錫老婆又孝順,唔嫖唔賭唔飲唔吹, 平時喜歡做gym, 放狗, 有假就陪老婆,外父,外母去旅行, 非常好仔.其實任何一個職業都有衰人,何苦針對警務人員?

大宅

好媽媽勳章

真係正賤人 咁都講得出口,好招積姐
個狐狸精又係,同一個環頭冇理由唔知人地有老婆卦,仲要痴埋去:-x

大宅

畀面勳章

呢啲算唔算行為有損警務人員聲譽,係咪可以"格扯"佢哋呢?

大宅

好媽媽勳章

私人感情問題,冇佢符架...

大宅

My husband is a policeman as well. But he is very nice to every people, esp to me. He loves me & treats me very well. He is responsible in his job no matter how difficult are they. At home, he helps to do a lot of houseworks. Going out with me when he is off. Seldom gather with colleagues except some annual appointments. Giving me most of his salary to make sure I feel confidence of him.

For me he is almost perfect. He said not only Policemen will do this but the men in other fields also. Cannot only say Policemen is bad... It is not fair!!

[ 本文章最後由 rtt@kaikai 於 08-6-17 15:01 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至