美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題。
見佢d試做好似幾抵.......
唔知hardselll ng hardsell

有冇jm做過覺得ok??

大宅

熱血勳章

回覆:有冇人去過凱詩美容做laser?

超hardsell勁煩,呢頭俾完錢,入房即sell,煩到我未用哂套票,都唔敢再去

大宅

回覆:ssppeert 的帖子

第一次試做一訓底個下開始sell
你以為啱啱join 唔會點sell 之後一訓底又sell
每次唔係加錢試新facial 就加錢用咩貴料
一係就要你買野
總之當人係水魚
我當時死都話要現金分期 如果唔係就唔開
我話我每月只供到2500
佢地死都要你頭一次俾幾錢銀落訂
又講到最後優惠 又或者只優惠你
結果我俾左5000 一個月內做左4次
之後唔再上去
佢打來又話你有facial 未完
我當然唔會再去

禁止訪問

大宅

呢間係我去過咁多間最sell嗰間,一瞓低唔停,仲唔比我走仲要成日打電話黎sales😤

大宅

好hardsell,勁煩,入房即sell,出房又sell,我未用哂套票,都唔敢再去

大宅

回覆:有冇人去過凱詩美容做laser

不知所謂的店,講就一流,做就3流,sale你時找個手世好,比左錢就比d豬頭你,做到你發火

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我去做body massage, 都sell嘅,但好在幫我做massage果個,唔會一路做,一路sell, 通常係做完出嚟,會有人招呼你

別墅

打電話sell $98 試做, 話係做服務質素調查, 絕無sell, 送甚麼魚子面膜, 甚麼面部清潔棒. 結果, 咩都無送, 入房勁sell, 疲勞轟炸, 埋單$600 走人, 仲係唔肯開收據. 我同自己講, 我永遠都唔會再因美容院cold call 而做facial.

男爵府

回覆:有冇人去過凱詩美容做laser

有邊間冇咁hard sell ,我都最憎煩到死

首頁

尾頁

跳至