爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

別墅

之前我一路去中石化但有次入滿後要$2.7 平時$2.after that my friend told me Shell and Esso is better and she said Shell is the best,but it still cost around $2.3 to $2.5,I will try 中石化again.Thank you for sharing.

複式洋房

回覆 #1 mfung123 的文章

第一次 8.8km/L. Shell
第二次 8.7km/L. Shell
第三次 ????????. 中國石油
Nick and Nicole

男爵府

......................................
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

複式洋房

第三次 8.844km/L. 中國石油

差唔多

要搬走哂車裡D嘢又試過

複式洋房

第四次 9.06km/L. 中國石油
差唔多

別墅

原文章由 mfung123 於 08.7.6 00:18 發表
第四次 9.06km/L. 中國石油
差唔多

都叫做有進步呀,「慳得一蚊得一蚊」嘛!
我入開貝殼油,以前一般都係14~15Km/L,但最近十次都唔過14Km/L,有次重試過跌到落12.xxKm/L。
將四條呔加番壓之後就好番d,但點都唔過14Km/L,唔知佢地d油係咪因為黎價貴溝左野呢?
......a..a......
..1..0..0..1..

首頁

尾頁

跳至