懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無媽咪做過4D ?

請問4D最好在多少週做呢? 謝謝

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 有無媽咪做過4D ?

I took it when I was 28 weeks.

複式洋房

瑪加烈醫院都有部新既 4D 機照

別墅

hi:
我在13w的時候照過一次,都可以見到bb的形態的but唔係好清楚,因為仲係太小.
d姑娘話最好有30w先照4D,會清楚d.

民房

我在32週曾經照過4D, 但因為我個BB已經轉左頭, 所以只見到她的小部份面, 其他身體部份及四肢都看得好清楚, 我都好後悔咁遲先去照, 其實照出來好得意, 因我有朋友照過. 現在照4D的價錢都好合理約$1000. 都好值 !!
我問過醫生, 他說最好在28-30週時間照就最清楚. 早得滯就冇野看, 遲得滯就好似我的結果.

民房

yamadad 我都有與趣照4D,可否email 地址電話給我?謝謝!

[email protected]

別墅

最好係响28至32週

大宅

HI! 各位媽咪~~

最新消息直激報導!! 我尋日去左'曾醫生'度照4D呀!我剛27週.

我一個月前book時間,問過價錢,當時係$600-包藥丸,2D相3張,2張4A size既4D相(其實係4張4R相,分2張列印) & 自備錄影帶免費幫你錄. 如要改錄DVD另加$100-
但我尋日上到去,D護士話尼個星期剛'調整價格',合共$700- 加多2張靚相紙的4R相(用一部最新的機去影) 如要DVD就$750-

雖然上到去先知貴左,覺得有少少'呃錢',不過冇計喇!咪當試下部新機囉! 不過我預約左3點半(下午第一個客) 但佢竟然4:20分先到診所 唉!約左時間又唔跟....

曾醫生先幫我照3D,一開始個BB就唔多合作!成日用手擋住塊面,佢話先幫我check其他野先,再睇BB隻手移開未?點知BB一路都係遮住 :-| 最後佢都照幫我影4D,不過話唔係太'理想'唔算好清楚,不過都可以睇到眼,鼻,側側地都睇到個咀,好在全部都'冇問題' 足足照左半個鐘

綜合意見,曾醫生都算幾細心既,我問左好多問題,佢都答晒,而且佢已經係咁搖我個肚,想BB移開隻手,所以都唔錯既!

洋房

Would you send me address and phone no., please?
[email protected]

子爵府

gillianchan

我老婆早兩個book已經話係$700自備錄影帶or$750包dvd

大宅

我都唸住去曾醫生度照,吾知有無佢電話同地址呢?

伯爵府

畀面勳章

我都想知呀, 可唔可以post出黎或者pm比我呀? thank you!
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

子爵府

曾祥風醫生
油麻地 柏嘉商業中心
電話:2377 1235

2/F, PARKES COMMERCIAL CENTRE,
2-8 PARKES STREET

伯爵府

畀面勳章

thank you!
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

首頁

尾頁

跳至