親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

coney 發表於 15-1-22 14:51
回覆 yenlsk 的帖子

夜晚先去玩LUGE? 會吾會太刺激呀?!
哈哈!我吾係夜晚玩luge!我係煩緊住吾住一晩聖淘沙!因我入去純粹同亞囝玩luge.觀光下吖,其他水族館,環球等等都吾會去!但係住一晚又好似方便D!酒店我諗住最平嗰間siloso beach resort1300包早餐,夜晚可以去賭場。但係昵間酒店又吾就腳!諗來諗去。想問下如聖淘沙返出去 lavender車程需要幾耐?我諗住訂官網legoland一晩,有冇人知佢張2day combo係咪一定一日theme park,一曰water park.因亞囝比較like theme park.
thank you

男爵府

回覆 yenlsk 的帖子

LEGOLAND HOTEL的2 DAYS COMBO係在兩日內任去兩個公園的.

大宅

回覆 mamapat919 的帖子

我同你同一日去,不過住hard rock 先,再住兩日LEGOLAND 酒店 :D

大宅

回覆:yysmall 的帖子

yysmall,
你幾號去Legoland? 我想29-30去Legoland,31號就去環球影城,週末應該都會好多人🙈

大宅

回覆:yokeeland 的帖子

謝謝教路🙇🙇小朋友都係想住一晚legoland resort開心啲😁

大宅

Pinocchio 發表於 15-1-23 17:36
yysmall,
你幾號去Legoland? 我想29-30去Legoland,31號就去環球影城,週末應該都會好多人🙈

...

Pinocchio,我係29/3入住...

大宅

回覆:yysmall 的帖子

咁啱既...你包車去嗎?

大宅

請問你去動物園係坐taxi定seax去?車程幾耐?如的士車費幾多?

大宅

yokeeland,
想問係Singapore flyer上車係邊度買飛&幾錢?謝謝解答🙇🙇

大宅

引用:Quote:mamapat919 發表於 15-1-21 21:32 我

原帖由 yenlsk 於 15-01-21 發表
請問可在那買到hard rock package?thank for your and樓上jm help
Agoda website 有呀!

複式洋房

mamapat919 發表於 15-1-25 21:02
Agoda website 有呀!
請問可否share adoga package link?我實在搵吾到!thank you

大宅

Pinocchio 發表於 15-1-23 18:04
咁啱既...你包車去嗎?

係呀...我有2個小朋友,又有行李,bb 車...包車去方便d....u lei??

大宅

引用:Quote:Pinocchio+發表於+15-1-23+18:04+咁

原帖由 yysmall 於 15-01-26 發表
係呀...我有2個小朋友,又有行李,bb 車...包車去方便d....u lei??
我未決定呀,因我小朋友都大個10 & 7,見樓上JM話係flyer坐車都好方便,我又未必包車呀。

大宅

Pinocchio 發表於 15-1-26 12:58
我未決定呀,因我小朋友都大個10 & 7,見樓上JM話係flyer坐車都好方便,我又未必包車呀。

...

我2個小朋友(5y & 1.5y)都比你d細...所以我會揀包車...

複式洋房

回覆:Pinocchio 的帖子

我想問一日去環球,luge, garden by the bay 是否可去得哂!我 9/4出發

大宅

回覆 Taiso78 的帖子

AngMo Kio (NS16) 有個巴士總站,轉138巴士,總站就係動物園啦

男爵府

回覆 saiwinghei 的帖子

本來我同你一樣都係呢三樣, 但我計過係玩吾晒架. 所以我放棄LUDGE + GARDENS BY THE BAY. 只在外圍和上橋映下相算, 吾想咁趕, 因為由 USS 去 GARDENS 都有一段路. 我想睇完SHOW先去SATAY BY THE BAY吃晚飯, 之後我回新山的.

大宅

回覆 saiwinghei 的帖子

應該去唔晒,我諗你淨係聖淘沙都去左一日,再去garden by the bay 會太急啦。如果你會買飛入兩個展館,亦唔會開到好夜,我入左去兩次,第二次都行左半天。

複式洋房

回覆:coney 的帖子

因為我已去過一次 uss, 今次帶小朋友去玩半日 + luge 可行嗎,garden by the bay 可放棄唔去, my plan

9/4 5:00到酒店

10/4 USS, luge

11/4 包車去 legoland stay 1 night

12/4 hello kitty, angry bird park 回新加坡酒店

13/4 zoo n 3:45 機返香港

我之前超蠢,package 訂多了11/4晚新加坡酒店

大宅

引用:我想問一日去環球,luge, garden by the ba

原帖由 saiwinghei 於 15-01-26 發表
我想問一日去環球,luge, garden by the bay 是否可去得哂!我 9/4出發
Garden by the bay 有個兒童遊樂場,有得玩水,好好玩,我覺得藉得預多D時間响Garden by the bay 。

首頁

尾頁

跳至