親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我9/4出發,去legoland,家下酒店都未book吖。煩惱中???初頭諗住聖陶沙住一晚節慶酒店,但又貴又話舊!如果吾住淨玩一日夠吾夠吖?我target坐luge同水上樂園炸。會吾會好趕呢?

複式洋房

mamapat919 發表於 15-1-21 21:32
我27-31Marn,先去Legoland住2晚,再到聖淘沙Hardrock住兩晚,Hardrock同節慶都有package做緊

...
請問可在那買到hard rock package?thank for your and樓上jm help

複式洋房

coney 發表於 15-1-22 14:51
回覆 yenlsk 的帖子

夜晚先去玩LUGE? 會吾會太刺激呀?!
哈哈!我吾係夜晚玩luge!我係煩緊住吾住一晩聖淘沙!因我入去純粹同亞囝玩luge.觀光下吖,其他水族館,環球等等都吾會去!但係住一晚又好似方便D!酒店我諗住最平嗰間siloso beach resort1300包早餐,夜晚可以去賭場。但係昵間酒店又吾就腳!諗來諗去。想問下如聖淘沙返出去 lavender車程需要幾耐?我諗住訂官網legoland一晩,有冇人知佢張2day combo係咪一定一日theme park,一曰water park.因亞囝比較like theme park.
thank you

複式洋房

mamapat919 發表於 15-1-25 21:02
Agoda website 有呀!
請問可否share adoga package link?我實在搵吾到!thank you

首頁

尾頁

跳至