親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:bestwish 的帖子

我都係咁諗,所以應該同一日去zoo加river, 官網買飛好定jason呢?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Hi,+我3/28~31去星加坡,2大1小計劃:3/28

原帖由 chr 於 15-01-28 發表
Hi, 我3/28~31去星加坡,2大1小
計劃:
3/28:星加坡
而家 accor旗下酒店特價,有5-6間喺新加坡

大宅

chr 發表於 15-1-28 11:32
Hi, 我3/28~31去星加坡,2大1小
計劃:
3/28:星加坡

我27/3-31/3...2大2小...'

29/3去legoland...city 我揀左carlton city hotel

大宅

2018復活節勳章

2-7/4 go to legoland, angrybird park,santosa .

Live in Legoland x 1
Traders hotel x 3
singapore x 1

子爵府

carka 發表於 15-1-28 12:17
我都係咁諗,所以應該同一日去zoo加river, 官網買飛好定jason呢?

記得zoo & river 6pm 關門。 你要好早出zoo 先玩得哂。 River safari 果個 Amazon River boat 3:30pm 要訂定。 所以唔可以太遲入去。 3:30pm 冇得book 位喇。

http://riversafari.com.sg/boat-rides/amazon-river-quest.html#ad-image-0

所以好趕, 又唔想禁早起身出去, 所以我打算係酒店游下水, 係市中心食完個lunch先去river + night safari.

大宅

畀面勳章

yenlsk 發表於 15-1-21 15:52
我9/4出發,去legoland,家下酒店都未book吖。煩惱中???初頭諗住聖陶沙住一晚節慶酒店,但又貴又話舊!如 ...
ok not to live in sentosa.uphill to play Luge~

FREE crane show

Seafood Republic at Waterfront station (near USS, Sentosa) - even the Tofu are nice.

別墅

引用:Quote:原帖由+chr+於+15-01-28+發表Hi,+我3

原帖由 Lqueenie 於 15-01-28 發表
而家 accor旗下酒店特價,有5-6間喺新加坡
請問邊幾間?係邊度睇?

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:有無復活節去星加坡一齊交流下

好彩上年年尾訂定legoland酒店,宜家加左好多,我舊年book dulxe suite諗住同父母及對仔女一齊住,每晚都係MYR 1200, 宜家諗住book早一日, 點知已經加到\'MYR 1550, 喺system改任何野都新價,所以唯有唔改住喺legoland既日子,但book一晚trader, 行程改為:

到埗就由新加坡包車到trader酒店,之後去kittyland, 因為就喺酒店隔離
第二朝就去angrybird, 下畫就legoland waterpark
第三日legoland
第四日checkout後就去新加坡, 酒店放底行李就去zoo, 黃昏就garden by the bay
第五日就去海南雞,肉骨茶, 魚尾獅, 夜晚8點機走

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+Lqueenie+於+15-01-28+發表而

原帖由 Mmyy2013 於 15-01-28 發表
請問邊幾間?係邊度睇?
http://www.accorhotels.com/gb/promotion/specials/asiapacific.shtml?xtor=AL-40

有2間ibis, Novotel, Sofitel, 仲有一間在sentosa

複式洋房

回覆:有無復活節去星加坡一齊交流下

我都係3月尾出發,會第1晚住legoland, 之後3晚住新加坡,想問大家搵邊間包車好呀?
新加坡酒店邊間方便同企理? 諗住去動物園同水族館。

大宅

引用:回覆 saiwinghei 的帖子應該去唔晒,我諗你

原帖由 yokeeland 於 15-01-26 發表
回覆 saiwinghei 的帖子

應該去唔晒,我諗你淨係聖淘沙都去左一日,再去garden by the bay 會太急啦。如果 ...
請問需要入島費嗎?因為我唔係住聖淘沙入面,有人話唔係住入面酒店要另外俾,有D就話搭的士按標收費唔洗另外俾入島費所以想問清楚D

首頁

尾頁

跳至