網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

博倩烫发水波浪卷梨花头烫卷不伤发冷烫热烫精卷发定型药水买1送5 http://tb.cn/f6bqYdy

呢隻燙髮水唔臭唔傷頭髮,又平又送埋電髮用具,好正。

大宅

回覆:淘左燙髲水·電髮diy

专业美发工具 软颈托 胶托肩 烫发肩托 颈盘药水槽 电发水接水盘 http://tb.cn/UHmQUMy

呢隻托盤係電髮必需,質量好夠硬又平。

大宅

,

.

333s    發表於 15-1-5 23:36

大宅

回覆:淘左燙髲水·電髮diy

一次過買左四盒電髮水,開箱時發現賣家贈送了焗油給我,幾大樽,我估可以焗十次,今日用完好潤好滑,下次問賣家有冇得賣,分享完畢,謝謝jm們收看。

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:博倩烫发水波浪卷梨花头烫卷不伤发冷烫热烫

原帖由 EBCN 於 15-01-05 發表
博倩烫发水波浪卷梨花头烫卷不伤发冷烫热烫精卷发定型药水买1送5 http://tb.cn/f6bqYdy

呢隻燙髮水唔臭唔 ...
後面頭髮点整??

大宅

selina1109 發表於 15-1-5 22:45
後面頭髮点整??
我剩係電個尾&頭髮長,好易卷&好易加電髪水,用個盤托住就唔會漏水,亁手淨腳。

象牙宮

EBCN 發表於 15-1-5 22:27
我剩係電個尾,在家2小時搞掂,又慳時間又慳錢,燙髲水係液體不能用國際轉運,所以我用了立信集運送來香港. ...

头發是自己熨的... 真本事?
你用几号卷?

我就跟你買它好了.
附上的卷是几号的.

想卷头頂. 卷一下, 有彈性dd. 不要一直遮眼睛
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 15-1-5 23:09
头發是自己熨的... 真本事?
你用几号卷?
有1、2、3、4、5、6號卷,自己挑選卷號後留言或旺旺告訴賣家就OK,
我選用了3號卷,卷的大小賣家網頁有圖看。

一定要買埋托盤呀。

象牙宮

EBCN 發表於 15-1-5 23:16
有1、2、3、4、5、6號卷,自己挑選卷號後留言或旺旺告訴賣家就OK,
我選用了3號卷,卷的大小賣家網頁有圖看 ...

你用 3号? 效果那么大卷呀?

取發太厚? 時間不長?
我想比你更卷.

熨一次深圳 最經濟也要二百以上.

杠子 no.4 & 5.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

selina1109 發表於 15-1-5 22:45
後面頭髮点整??

click the video demo
or go to u tube

理性討論交流者。

大宅

引用:Quote:EBCN 發表於 15-1-5 23:16 有1、2、3

原帖由 333s 於 15-01-05 發表
你要鬈的話一定要6號卷,而且A及B的電髮水要停留在頭髮超碼一小時,我的停留30分鐘OK,要有心理準備第一次一定好淪盡,但熟能生巧,電多幾次就唔中意出街電。

男爵府

回覆:淘左燙髮水·電髮diy

好厲害 但我知道我一定自己搞唔掂

大宅

引用:好厲害 但我知道我一定自己搞唔掂

原帖由 sarahwong420 於 15-01-06 發表
好厲害 但我知道我一定自己搞唔掂
我係長頭髮&剩係電個尾先容易,如果全頭電的,我諗自己都搞唔掂呀。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至