懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 lingha 於 08-6-4 00:40 發表

hihi ar~~

你e家返咩工ar?揾到樓就好la,可以快d搬近你mami~~

文員呀~~~係呀~~近d方便d,同埋好想快d轉下個環境~~

子爵府

cally:
咁唔係lu,呢邊係另外一個,不過我未正式入過去,o係出面望入去咋~~如果好玩一齊去玩
係呀,思行10個月飲大b奶粉,我個時買$111呀!

sa
其實佢地3個一直好開心呀,係我自己有壓力咋,不過佢地都好慘,為左就我又要搬

子爵府

cally:
個時大埔間藥房未加價呀ma~~真係好抵 我唔記得仲有幾多,要睇下先!不過要睇點俾你,如果星期六我自己同思行去pg就唔得,因為拎唔到,星期日你會唔會去銀座個邊?

coki:
咁你決定打唔打出面d針呀,我應該幫童童打呀,好似安心d~我而家o係長沙灣返工呀,其實我都好似你o係我個blog度講有d唔捨得架,不過如果媽咪湊都ok既!加上我返到媽咪度都算早~~

子爵府

cally:
都好多個d蚊之架,咬c我地呀

sa:
其實我呢排都好d架

子爵府

cally:
同埋我個時聽d日本人講,佢地好重視小朋友既健康,所以佢地既食品好嚴格架,同埋日本奶奶有一種成份係對眼好架!

子爵府

all:
我頂唔順,瞓先啦

子爵府

CALLY:
sorry~~頭先我叫左老公返屋企睇原來得返1罐存貨咋大仔,我媽咪呢邊就得半罐,所以讓唔到俾你lu,我仲一路以為仲有好多,原來係仲有好多細b,我老公話要搬哂屋先再出東西買呀!因佢而家日日執屋,我都要聽日先返屋企瞓lu~~

coki:
係咪呢幾隻比較好睇呀?個賣家仲有冇呀?我都想買呀!思行同童童都用好鬼多紗巾架!

子爵府

coki:
我搵日打俾你問你先,我都想俾思行睇呀!!!!你個肚腩仲鬆同大呀?我都係呀,今次個情況仲好嚴重呀~~其實而家有時我望到個肚都好唔開心呀 好似鬆糕咁

cally:
係呀,圖講得岩,自取有9折ma,加上去門市買野滿200蚊有一個印花,10個就可以當200去買野,我覺好抵,因為買奶粉一定過呀!我都覺帶兩個細出街有車方便好多,你老公幾時去報呀?

p:
係呀,今次佢通知我就好快返工,媽咪幫我湊真係放心d,如果唔係我就冇得返lu,我而家未搬暫時住係我媽屋企先,不過今晚返左屋企,因為連放3日假~~你搵d part-time job睇下,我見都有d架~~

子爵府

米奇:
我都好鄧你緊張呀~~~ 我叔仔個老婆又係呢個月生啦~~今年真係好多人生b

cally:
其實油錢都算,我覺得泊車都好貴,不過好似圖咁講,出得去都要順便行下買下野,好似抵d ma,不過湊住兩個細行又真係好攰下,我都明,我次次湊佢地都冇心機行架mouth:

子爵府

cally:
咁而家細佬坐唔坐車呀?不過如果同思行出旺角我地多數都唔帶車呀,因為行都行唔到,反而去海港城個d商場就好d~~行都舒服d呀~~係咪就你老公所以改sunday呀?

coki:
你可唔可以燒埋俾我呀? 不過你有時間先,我搵日星期六or日過黎你到拎吖,thanks!我諗而家只有屯門醫院先有位啊,其他政府冇哂位啦一定!你個fd決定左未呀?
晴晴好叻呀~~證明佢真係學到野呀 我有做小小運動,遲d搬定就會去跑下步,希望減走個腩啦

米奇:
你62一定好開心呀 你執哂野未呀?我叔仔個老婆胎盤前置,而家入左院啦,不過等到16号先開刀~~

子爵府

惠:
你個仔仔好叻仔呀~~ 我都想訂呀~~你幾時會落order呀?因為我而家返工上唔到網~~夜晚又執屋,我會盡快架~~thx!

coki,靖:
思行著緊90碼under呀,佢而家岩岩好呀~~不過佢dunder真係幾好 我自己都有訂大人under架

sa:
希望芷雅再叻叻出街都唔駛著片片啦~~而家思行o係屋企都唔著片,佢知要去vv,不過唔識除褲,我想問下出街去如果抖高佢地去ok ma?因為我怕自己抹唔乾淨個廁所

cally:
你記唔記得我之前咪同你講想要張布sofa~~個時我老公唔肯,今次搬屋佢屈服啦 我去直銷買左張啦 不過我都擔心思行屙尿落去

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-6-10 23:55 發表
hihi~~
好耐冇出現啦~~
好忙呀,日日做完野返到home又要湊兩件,搞到好耐都冇上黎吹水啦~~

me 2呀~~ 你而家放工去媽咪度瞓定返元朗呀?

子爵府

sa,coki,cally:
冇計,我媽咪之前成日叫我同思行介,咁之前未返工媽咪幫我湊走細B都OK LAW,因為開頭我10-15MINS就要佢去VV架,思行會叫VV,或者我地問佢有冇VV,佢答有就要佢去,不過有時佢都玩野架,同埋如果掛住玩都會唔記得 出街我要慢慢試下先~~

COKI:
童童而家仲用緊日本D片片,我用緊GOON,MERRIES同UNICHARM,我就係覺同pampers差唔多,不過佢一路用大ize又會貴返,到時睇下佢d皮膚得唔得先,如冇咩用返噓噓樂算~~你想轉邊隻?
暫時返工都ok,同事有d都幾傾得埋,不過成日都好忙~~可能d野未上手~~

cally:
你要湊兩個真係好難介呀,俾我都唔得,慢慢啦~~思行都係初步咋~~算啦~~佢整濕拎去洗,最多臭d姐

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-6-11 00:41 發表
coki,maggie,
我放工都係返媽咪度瞓咋~~
因為焯瀅太煩啦,細佬想瞓又嘈住哂,所以佢瞓細佬先有得瞓,我媽咪點搞得掂兩個呀,所以咪係度瞓囉~~
係星期6,日先返元朗咋~~~~
我諗要等焯瀅&細佬大少少我先可以返到元朗 ...

我同你都一樣呀 妹好醒瞓,思行玩又嘈住佢,搞到佢成日都瞓唔到 不過我就快搬,到時我就夜晚拎一個返home,咁你星期6,日同2個b返元朗呀?

首頁

尾頁

跳至