懷孕前後

跳至

首頁
12345...14

尾頁

公爵府

畀面勳章

原文章由 米奇BB 於 08-4-30 01:18 發表

我間唔中會去天水圍買嘢ga~
銀座都有bb千秋ga....

係呀係呀, 天水圍公園嘛, 我間中都帶茵茵去玩架~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 ~惠惠~ 於 08-4-30 08:02 發表

我答左sa喇~~ 你下月又影家庭照呀??

WAH..咁好O既~~
我O係123個WEBSITE都見到你輯戶外相呀~
我之前都講左啦, 你冇追POST..我同佢地影造型+家庭相囉~

公爵府

畀面勳章

原文章由 catw88 於 08-4-30 09:39 發表
cally,
我個plan $880, 8款做型(家庭相計1個做型)4Rx40pcs,12Rx1,2Rx2,印左小朋友其中一張相0既CD x1..網上相簿一年服務..如果上網dl coupon 有9折..or 佢地free左張$100 coupon比我..你地邊個有用就pm我啦..
我鍾意 ...

我聽人逋MY BABY FACE有個PLAN係唔幫你曬相..$420, 唔知幾多張, 加$300要晒所有SOFT COOPY架, 我覺得好似呢隻抵D, 自己出去曬都唔貴...

公爵府

畀面勳章

原文章由 catw88 於 08-4-30 10:45 發表
你咁講同我去bb Cute影個Plan 好似,不過呢d plan唔執相架..所以有d相可能人影得靚但個景穿左崩咁..我覺得sign 左..因為bb cute 果日vian 都影左109張..但只有50pcs我覺得滿意..有好多要我自已執..同埋d燈光好怪..... ...

YEE..係咩?
我見平時D朋友影..都OK架...

MAGGIE,

JSHOPPERS邊欄呀? 我睇唔到O既......

公爵府

畀面勳章

原文章由 gogoblue 於 08-4-30 13:36 發表

係嬰兒->其他->其他
http://a1578.e.akamai.net/f/1578/45626/30d/navibird.download.akamai.com/45627/imgshop/413-2008-B/pb/V67501pb01.jpg

http://a1578.e.akamai.net/f/1578/45626/30d/navibird.download.ak ...

hehe...係喎...唔該晒~~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-4-30 15:11 發表
圖,

我呃到我老公la~~話同你&你fd去,3人行有
半價 佢比我影la~但要7月先
去得,因我呃佢7月先有優惠,費事又6月比佢
"哦"我

你地影O個D靚媽媽係咪即係只係影MAMA架?

公爵府

畀面勳章

原文章由 m琳琳 於 08-4-30 02:13 發表
COKI
我依家睇到喇,頭先上網過數又係過唔到,之後揾揾下就裝左個程式,跟住就過到數,依家仲可以睇到妳d相tim

cally
其實bt驚唔驚ga??
俾妳個msn我丫~~ ...

琳,

我而家睇到你個POST啦..哈哈..
BT我老公用左好多年架喇~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 mlkk 於 08-4-30 16:33 發表
CALLY:
岐幫我答左啦,我都係買左rabbit個件俾思行

岐:
咁你今晚會唔會o係吉之島架?

sa:
我俾你笑c 你老公好搞笑,你同佢講個時佢有冇懷疑 ...

MAGGIE,

咁你約埋圖一齊去SWIM啦, 一齊著, 好搞笑呀!!
我今個星期番唔到PG呀..老公要番工~

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-4-30 16:46 發表

係ar~你去5去ar?7月某個週六~

影我自己好似冇咩意思...我又唔係靚過人..

公爵府

畀面勳章

原文章由 mlkk 於 08-4-30 16:49 發表
cally:
我講錯左,我唔係圖個件,係另外有帽個件 我都想今個夏天一齊去swim呀 咁岩既,我星期六要去renew first aid上堂都唔上pg呀

岐:
我可能同老公會出一出去,你o係吉島會留幾耐到? ...

MAGGIE,

咁你記住早2個HR打去同佢講...'吞'堂喎~~ 我就'吞'晒2堂..猜谚就改LU..今個星期去唔到要蝕$100~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-4-30 17:13 發表

我都5靚ga,做個記念咋ma~
不過我都驚比老公識穿~佢有時好醒,有時好蠢~

不過你地星期6去就麻煩d..因為茵茵要番pg..

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-4-30 17:41 發表

o....因我星期日多數難就d...因老公ge亞爺隔個週日就
嚟我度食飯ar~~我老公e家叫我影完家庭相先好book
ar,我怕佢咁醒問人咋

你老公咁古惑~
你地唔洗理我啦..我都未必會影...影我自己1個好似唔知點咁~~ 我會唔自然..

公爵府

畀面勳章

原文章由 crystal618 於 08-4-30 18:08 發表
SA,
咁我地7月去啦~~

cally,
我都覺得影呢D係做個紀念咋~~~
唔通要再老D先影咩~~
到時真係影完都要收埋唔比人睇呀~~~~

maggie,
我都買左青蛙個件比細佬架,等再暖D就會帶佢地去游水,不 ...

圖,

咁又係O既..但係都好似唔知點咁, 我又唔識擺POSE..哈哈~~ 如果同埋老公一齊影我諗我會好D~

公爵府

畀面勳章

惠,
我岩岩睇到123個網, 原來靚媽媽你都有影到喎..係佢地叫你去影定係你自己去架??

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-4-30 18:14 發表

icic...
唔知佢有冇咁醒
我都係叫圖唔好wait我住~怕一陣佢等我咁耐,
最終歡喜一場~~

圖..你快D去影之後俾我地睇下丫~

公爵府

畀面勳章

原文章由 fiti 於 08-4-30 21:44 發表
phoebe

嘩..好彩冇事o姐...
不過以前自己同d fd怕中都有係咁飲涼茶.....係中就中...飲極都冇用~

cally
msn話你知

sa

crystal
原來係咁,我仲以為係你tim ...

fiti,

好呀, 等你話我知~

圖, coki,

你地2個改細佬個名都好好聽呀!!

公爵府

畀面勳章

惠,

你梗係要話佢地知你有左啦..又可以唔洗$易相, 幾好~
哈哈..係呀, 我只係睇你地留俾我O既POST架咋~

公爵府

畀面勳章

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-1 20:09 發表

我都估到你係咁~lazy過我,我唔想大肚相俾人登左出黎呀,又要著得咁sexy.....所以我唔講囉~

你知道就好啦~
你不嬲都好sexy架...唔怕啦~~ 打出個肚之嘛~

公爵府

畀面勳章

all,

我想幫我fd問下...係咪黎完m頭1,2日同老公xx會易d有bb架?? 我fd話佢努力左2個月都未有...

公爵府

畀面勳章

原文章由 phoebe^^ 於 08-5-2 00:31 發表
cally
唔係0岩0岩黎完m頭1,2日先冇甘易有咩??不過依d我真係唔清楚,,同埋2個月之ma,,甘快,,,,唔係甘易有0既,,叫佢平常心反面好d,,成日諗住甘耐都仲有甘仲難有 ...

係咩? 我就係唔記得所以問下你地....係啦, 我都覺得成日諗住先會冇...

首頁
12345...14

尾頁

跳至