懷孕前後

跳至

首頁
12345...15

尾頁

伯爵府

原文章由 fiti 於 08-5-8 14:52 發表

cally
唔係呀...我當然唔想自己個仔係咁啦...但真係有d怕呀...
雖然佢表妹出世都大粒過佢...mami又高過我d....但佢似表姊多d...就黎高成個頭喇....
仲有....好多細過佢d朋友仔都好小係矮過佢o既....

米奇bb
歲半 ...

咁你仔而家幾高呀?我都明見倒自己個仔咁樣,一定會多嘢諗既,不過遲d你就慣喇~我仔成日都比人話既,連我fd都話佢

伯爵府

原文章由 crystal618 於 08-5-8 16:46 發表
fiti,
比我埋隻6都傻,叫佢睇e生又唔睇,但係又係咁話辛苦,如果係我隻6,我會話佢抵c~~~~

米奇,
我個女都係同你個仔差唔多高咋,不過我同你都係咁細粒,都唔期望佢地高得去邊~~~

岐, ...

咁又係呀~~如果個仔生得勁高,我又會諗係咪e院比錯咗個仔我
女仔矮d唔怕啦,,,男仔就.....mouth:

伯爵府

sa,coki,phoebe,
擔心就有小小啦~~不過我都見過一個例子,係我姑奶個仔(唔係佢生既,佢老公同前妻生)個男仔既親生呀媽仲矮過我,而個老豆都唔高既,喺佢4歲時都仲好似人地2歲幾咁既高度(聽姑仔講),喺佢讀小學果時姑奶果時仲話佢大個咗一定唔會高,點知一發育,而家讀中一,已經高過我起碼半個頭,所以我諗而家矮唔代表將來都矮既

伯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-5-8 20:19 發表

妳識咁諗就好喇,唔駛咁擔心!!
我老公有個細佬,有成6呎高架,不過黎生同其他兄弟都無佢咁高,所以都係一dd人架咋!!

我而家已經睇開咗好多~~佢要唔高既就算我擔心極,佢都唔高ga啦~~其實細細粒咁,都幾得意

伯爵府

原文章由 lingha 於 08-5-8 20:23 發表

5使擔心....好似coki say,可以打藍球,跳繩,跳高ga ma~

浩朗like踢波

伯爵府

點"登"法?聽落好似好....... 有D想縮沙

伯爵府

原文章由 crystal618 於 08-5-9 23:29 發表

我依家行快D都唔想,一快就真係好波濤洶湧咁~~

波濤洶湧 係咪行一步就"登"一下咁呀?

伯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-5-10 00:42 發表

無錯,仲要著咩衫都好肉酸,點著個胸都好"偉大"咁

係咪生完餵人奶會大d架?我而家已經大咗好多,未有bb時係微波一簇,我咁細粒,再大d就負荷唔倒.....而且睇落會肥好多~~

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-10 03:27 發表

我仔琴日係99到,之後佢今日打俾我問我幾時湊佢,有野送俾我,仲話母親節快樂(好感動)~~之後99湊左佢過黎,原來係學校教佢地整o既cake擺設,雖然好簡單,不過我都會keep住~~~ ...

咁叻仔~~有無問佢係咪學校教佢講架?

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-10 03:37 發表

我前兩日買左size36 bar.即刻舒服晒,之後個d勁唔舒服~~~不過如果生完都係咁就好lu~~~~~~

我fd個日都話見我係遠處行話佢到,個波係到登,不過我自己唔覺o既...... ...

上次見你都無咁偉大ga~~咁快大咗咁多~~~keep住啦

伯爵府

原文章由 crystal618 於 08-5-10 12:39 發表
coki,
岩岩同你講講下,我個仔就喊,之後我個女坎入黎,點知比佢踢鬼熄左
我部腦啦~~

米奇,
其實餵人奶個胸大D之外,而且成日又漲又縮,咁個波係會"墮"架~~ ...

墮我又唔係咁驚~~老咗遲早都墮架啦~~帶咗bar都唔覺既,不過聽你地講話行一步就"登"一下,有d驚.....mouth:

伯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-5-10 16:52 發表

係咪同我一樣,驚好多人望呀?

咁"登"法,就算人地唔望,自己都唔知點咁.......

伯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-5-10 17:12 發表
check email時睇到,就post出黎俾大家睇,記得要小心呀!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Very Important 病毒
千萬不要登入 :
www.yahoo-photos.net

很多人已受害
這個訊息非常重要
有很多人已領野了
一定要 ...

THX

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-10 23:40 發表

可能我背脊薄呀,所以睇下去咪細囉~~

就係見你背脊薄,無咩肉,估唔倒你著36~~因36係指個圍既size~~a,b,c,d果啲cup數先係個胸大細ma.....

伯爵府

原文章由 ling1211 於 08-5-11 00:13 發表

coki:
有得試好過冇呀,我甘大個只"登"過個蘿,要"登"個胸只得1個方法===>帶水袋ba

比你笑c

伯爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-5-11 01:14 發表
maggie,
圓方d sales係好serviced ga,,,果度間gucci都係,我上次買野直頭幫我拎埋袋野,仲送埋我出門口先俾返我,下次你ok一齊出丫.我可以車埋你,因為果度勁易泊車
升$0.1係賺少少ga咋,,,0岩0岩4位數到啦,,,

...

你地就開心啦~~仔女送嘢比你
我仔頭先好送唔送,送咗個波餅比我

伯爵府

原文章由 ling1211 於 08-5-11 01:44 發表

米奇:
做mama要知足,波餅好過冇

送完比我,我老公仲要同佢一齊大笑

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-11 01:49 發表

都幾大架,以前唔wear bar都冇野,e+有兩個小山丘囉~~

遲d變兩個大山丘

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-11 01:55 發表

佢可能都知母親節呀~~

我仔頭先勁衰,唔記得同佢講開咩,我話咁你係咪我個仔呀...佢話唔係,佢係嫲嫲個仔wor.........激死我喇,我話咁你以後叫嫲嫲做媽咪啦~~佢有d唔開心咁,但又話"嗯"wor~~之後我話我嬲佢, ...

你下次攞佢個袋,放佢d衫褲果d日用品入去,再叫佢出門口,睇下佢會點? 好似好衰咁~~
我上次去街,行出村攞車,我仔又走去d呀婆度同人吹水,唔肯走,又周圍坐,未出街件衫已經污辱哂,之後我拉佢走,去到車度幫佢抺件衫,一路鬧佢,我話佢,你唔聽話就同姐姐喺屋企,我唔同你去街,點知佢真係自己行返屋企

伯爵府

原文章由 callyclaire 於 08-5-11 02:10 發表
各位大肚mami 同埋岩岩生左o既mami,

有樣事相求..如果第時你地o既bb有雅培寄換奶粉o既coupon俾你地, 如果你地又冇用o既話..可唔可以hold起俾我, 賣俾我呢~~~
thank you thank you!!! ...

咁邊個有a+2既都可以賣比我架~~

首頁
12345...15

尾頁

跳至