懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

原文章由 lingha 於 08-5-19 12:58 發表
岐,

hihi~~

近排呢边好靜啊~

無法啦..我要返工..佢地又要湊兩件,邊到得閒上黎丫..

侯爵府

原文章由 米奇BB 於 08-5-20 01:24 發表
唉.......點解我仔介咗咁耐片,都仲係賴尿架??
次次問佢急唔急,去唔去vv,佢就話唔去,無.....轉個頭就賴......要我定時要佢去痾先得.....
呢排叫做好d,賴咗尿都無再玩尿,會叫我~~有時佢一叫我時就已經痾緊尿... ...

其實我都無幫hebe戎片架..係學校幫佢戎架.唔好比咁大壓力自己啦.

侯爵府

原文章由 米奇BB 於 08-5-21 00:51 發表

hebe讀n1時學校介架?咁夜片呢?

hebe 2歲2個月讀n1, 唔駛1個月,老師幫佢戎咗...我都唔知..我日頭仲同佢用片..係佢自己同我講,我大個女,要去厠所唔駛用片片.

但夜片而家仲未戎..係因為我好lazy.. 半年前試過唔用夜片,但1個星期有5日都lai尿..要我晚晚起身換床單,換被..同佢沖涼..我頂唔順..所以無同佢戎..但我有時,多數weekend先唔同佢用夜片.so far ok la.無lai 尿..但我都係無信心戎..晚晚起身搞咁多野我頂順.

侯爵府

原文章由 米奇BB 於 08-5-21 15:17 發表

咁hebe都好叻呀~一個月就介咗.....仲話自己大個女唔用片咁搞笑既~~
咁你要返工,夜晚要起身搞咁多嘢又真係幾辛苦~~夜片我覺得唔急介既,我自己細個都著夜片著到4,5歲 同埋浩朗訓一晚條片成斤重既,我估佢都係有 ...

因為老師不停同佢地洗腦...話佢地大個女唔係BB.所以咪成日話自己大個女囉..乜都要自己做.
HEBE都係架...有時爆片漏尿添呀..
我都唔急夜片...不過戒得到就最好啦.

侯爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-5-23 19:28 發表
而家我都驚執衫,尋日執左幾個鐘,都執唔晒,而家發覺個衣櫃唔夠位擺,唔知點執,,,幾個月前先掉左幾大袋衫,但而家仲多過之前,,大鑊,尋日仲去買左好多衫同鞋,同老公2個加埋買左5對鞋1X件衫,,我前日去左VIVIENNE WESTWOOD ...

衫多呀..我幫你接收嵐嵐D衫囉...

我上兩個WEEK都有執衫,掉咗一大袋紅白藍. HEBE都係... 佢D衫多過我好多添呀.

我呢兩個月都買咗唔少衫,都可以收下手先.

侯爵府

原文章由 babycherry22 於 08-5-24 11:04 發表

我就成日唔痴家俾人鬧 要我11點前返

唉...你咁多野做...好辛苦呀.
你咁夜返,琳B咪好掛住你囉.

侯爵府

我就黎比BK激死,都唔知痴咗邊條線..成Q日都上唔到黎...

首頁

尾頁

跳至